2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
نمیدونم عزیزم من نتونستم‌درست مراعات کنم چون مسافرت بودم یه هفته قبلش بستم ، فرقی نداره بنظرم هر وقت ...

منم همینطورم ........دکتر طب سنتی گفتن بستین این داروهارو دیگه چه چیزایی گفتن........

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا آزمایش داده بود مورفولوژیش چند بود؟همسر منم سال اول ازدواجمون ۲درصد ببود بعد از یکسال شد یک درص ...

عزیزم حرکتشون چند بود.؟اسپرم همسر منم مورفوش یک هست.ولی جنین تشکیل نمیشه

خدایا شکرت  
هفته ۲۳- مایع ۱۸ بوده هفته ۳۲- مایع ۱۲ بوده هفته ۳۶- مایع ۱۰ شده الان ۳۶ و ۴ روزم. بهتر نبود بتام ...

الانم خوبه گلم تو محدوده نرمال هست هنوز، خیالت راحت

احتمالا بتامتازون واسه شرایط کرونا نزدن بهت و دیگه این چند روز هم رد کنی نیازی نیست چون تو 37 هفته دیگه ریه ها کامل کامل هستن

دلستر و مایعات زیاد بخور، سینه هاتم ماساژ بده که شیر بیاد و بعد از زایمان شیر داشته باشی

سلام

مصرف آسپرین برای جنین ضرر داره؟؟

امروز رفتم اکوی قلب گفت یه سوراخ هست،  چون آسپرین مصرف میکنی یک هفته بعد از تولد بیار ببینم. خیلی نگران شدم. خیلی از آسپرین خوشش نیومد.

دکترم به خاطر بالا بودن AFP  تو غربالگری گفت باید آسپرین بخورم . اصلاً نمیدونم حرفش درسته یا نه؟؟؟

تو رو خدا اگه کسی میدونه کمکم کنه خیلی نگرانم 

@زینبی_بابا    

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
سلام مصرف آسپرین برای جنین ضرر داره؟؟ امروز رفتم اکوی قلب گفت یه سوراخ هست،  چون آسپرین مصرف ...

سلام عزیزم 

اغلب ما ivf ی ها به رقیق کننده خون نیاز داریم، و هنوز اثبات نشده آسپرین با مشکلات قلبی جنین در ارتباط هست یا نه 

اما pfo رو همه جنین ها دارن چون تبادل اکسیژن و دی اکسید کربن در دوران جنینی بر عهده بند ناف هست نه ریه، و این سوراخ بعد از تولد شروع میکنه به بسته شدن

پس به نظر میاد نی نی شما نرماله کاملا، و اگر مشکلی بود میگفت بعد از تولد باید فلان مداخله پزشکی انجام بشه 

حس میکنم بد منظورش رو رسونده، چون منم اکو قلب رفتم بهم گفت یک ماه بعد از تولد بیارش، که به خاطر کرونا نبردم گلم 

پس خیالت کاملا راحت و دیگه این دکتر و اون دکتر نرو 😉😉😉

سلام دوستان، طاعاتتون قبول باشه، کسی تازگی پرولوتون پیدا کرده؟ به نظرتون‌کدوم‌داروخونه ها سر بزنم؟

من ایرانیش رو پیدا کردم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
منم همینطورم ........دکتر طب سنتی گفتن بستین این داروهارو دیگه چه چیزایی گفتن........

نه عزیزم من طب سنتی رو یکسال قبل رفتم فقط میدونسم رحمم سرد ، اینو یکی از دوستام بهم گفت که چند سال با میکرو جواب نگرفته بود بعد با این کار میکروش مثبت شد 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام عزیزم  اغلب ما ivf ی ها به رقیق کننده خون نیاز داریم، و هنوز اثبات نشده آسپرین با مشکلات ...

ممنونم از دلگرمی و این همه مهربونیت. اخه تو قسمت آنرمالی ها نوشته large pfo. اما سایزش نزده. بخاطر همین خیلی ناراحت و نگرانم. سوراخ بزرگ هم احتمال بسته شدن داره؟؟

ببخشید این همه سوال میپرسم

سلام مصرف آسپرین برای جنین ضرر داره؟؟ امروز رفتم اکوی قلب گفت یه سوراخ هست،  چون آسپرین مصرف ...

فکر نکنم عزیزم.

ما از اول تا آخر خوردیم.اکو هم رفتم.هیچکدوم بچه هام مشکلی نداشتن.

تازه اواخر ک میخواستم قطع کنم ، پرینالوژیستم گفت نه، گفت ممکنه پره اکلامپسی بگیری و بخاطر فشار دچار زایمان زودرس بشی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنونم از دلگرمی و این همه مهربونیت. اخه تو قسمت آنرمالی ها نوشته large pfo. اما سایزش نزده. بخاطر ه ...

عزیزم حتما بسته میشه. و گرنه نمیگفت یک هفته بعد تولد بیاین‌.

توکل ب خدا

سلام عزیزم  اغلب ما ivf ی ها به رقیق کننده خون نیاز داریم، و هنوز اثبات نشده آسپرین با مشکلات ...

آره.ب منم گفت ۳ هفته بعد تولد بیارشون‌

گفتم مشکلی هست؟

گفت نه ، محض چکاپ.

ک ما هم بخاطر کرونا نرفتیم.

عزیزم حتما بسته میشه. و گرنه نمیگفت یک هفته بعد تولد بیاین‌. توکل ب خدا

ممنونم انشاالله که بسته بشه. انشاالله دردونه های شما هم همیشه در سلامت باشن

الانم خوبه گلم تو محدوده نرمال هست هنوز، خیالت راحت احتمالا بتامتازون واسه شرایط کرونا نزدن بهت و د ...

مرسی عزیزم این دو هفته هم به خوبی و خوشی میگذشت دیگه خیآلم راحت میشد