2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلام بچه ها من هفته 26" آزمایش داده بودم دکتر گفت یکم عفونت داری درحالیکه من هیچ علامتی از عفونت ندا ...

موقع ادرار کردن سوزش داری یا همینجوری؟

من همینجوری یهو یه سوزشی احساس میکنم که میگیره و ول‌ میکنه. هفته ۲۸ و ۳۰ آزمایش دادم عفونت نداشتم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم اون پسرت ک پنیری میاره ک.اشکال نداره طبیعیه اون یکی هم ببین مثلا جهشی بالامیاره؟یا از کنار لب ...

نه .از کنار لبش آروم میاره پایین.

نه گریه میکنه نه صدایی میده. خیلی وقتا بعدش میام میبینم خیسه کنا سرش

زیر سرش

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه .از کنار لبش آروم میاره پایین. نه گریه میکنه نه صدایی میده. خیلی وقتا بعدش میام میبینم خیسه کنا ...

پس اینجوری اضافه شیره نگران نباش

بچه ای ک رفلاکس داره کلا بیقراره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اخه اصلا گیر نمیاد نمیدونی کدوم داروخانه داره

والا منم قبلا گرفته بودم شانسی از یه داروخونه از شهرستان باقیمت مناسب ۲۰۰بهم داد بعد فهمیدم حدود پونصده فک کنم.ولی همین یه دونه رو داشت

مرسی عزیزم، چند ساعت بعدش شیر میدی؟ هر وعده چند سی سی حدودا؟ 

عزیزم حداقل یکساعت ازشیر قبل گذشته باشه و نیم ساعت بعدش هم شیرنخوره..2 میل من میدادم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان

نینی من دقیق ۴۰ هفته اش به دنیا اومد😁

ان شالله قسمت همه منتظرا

همه مامان جدیدا به خوبی و خوشی و اسونی زایمان کنن

آیه خانوم ما دیروز ساعت ۶:۲۰ دیقه صبح( به وقت ایتالیا البته)😁بدنیا اومد

@elhamiiiiiiiii    دختر بیا. اینقد نگران بودم بالاخره خودش اومد🥰🥰😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️