2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045223 بازدید | 684438 پست

ماماناي گل من چند شب كمردرد و پا درد و دل دردهاي پريودي مياد سراغم خيلي ميترسم چيكار كنم به نظرتون علتش چيه؟

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنینام یکیش aیکیشab ۵تا دیگه دارم تعیین جنسیت نشدن

خب خدارو شکر کیفیت جنیناتونم خوبه، ولی حتما دوتا انتقال بد، چون یکی واقعا ریسکه،ان شاالله که انتقال بعدی نتیجه مثبت میگیری عزیزم🙏

خب خدارو شکر کیفیت جنیناتونم خوبه، ولی حتما دوتا انتقال بد، چون یکی واقعا ریسکه،ان شاالله که انتقال ...

خدا کنه اره حتما دوتا رو انتقال میدم 

فقط یه چیزی من آبان پانکجر شدم دومین مری ال دی داد سومی انتقال بنظرت باز ال دی میده؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
گلم سر خود هیچی مصرف نکن😉😉😉 منم پلی کیستیک بودم ولی سرخود هیچ کاری نمیکردم  ذخیره تخمدانت ...

8 خورده ای هست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
یه دختر دارم  یکیم سال ۹۵ باردار شدم قلبش تو ۹ هفته ایسناد یکیم ۶ ماه بعدش باردار شوم ناخواسته ...

یه چیز بگم نمیخوام نگرانت کنمااا فقط میخوام شانس مثبت شدنت بیشتر بشه چون دوتا سقط داشتی دکتر نخواست که عکس رنگی چیزی انجام بدی تا از سلامت رحم مطمئن بشی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
یه چیز بگم نمیخوام نگرانت کنمااا فقط میخوام شانس مثبت شدنت بیشتر بشه چون دوتا سقط داشتی دکتر نخواست ...

گفت یدونه مهم نیست اونم چون خودت انداختی حساب نمیشه دوتا ولی بهش میگم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام بچه ها من هفته 26" آزمایش داده بودم دکتر گفت یکم عفونت داری درحالیکه من هیچ علامتی از عفونت نداشتم گفت خفیف هس یه هفته قرص داد الان هفته 31 هستم حس میکنم یه کوچولو سوزش دارم آب زیاد میخورم اما میترسم زیاد آب خوردن برای بچه خوب نباشه به نظرتون اشکالی داره زیاد آب خوردن؟ بخاطر کرونای لعنتی فعلا نتونستم برم دکتر

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام.عزیزم.چطووری؟دختر گلت خوبه؟❤ اره پسرم.رفلاکس داشت ازیکماهگی ولی من نمیفهمیدم و دوماهگی بردم.دک ...

داروش چیه؟

منم یکی از پسرام گاهی بالا میاره.

البته زیاد هم شیر میخوره ، از داداشش بیشتر.

و دقیقا هم شیر بالا میاره.

انگار زیاد خورده ، جا نداشته ، نگه داشته بعد بالا آورده.

یعنی رفلاکسه؟

درجه داره رفلاکس؟

چون گهگداری هست این قضیه.

ولی اون یکی پسرم ، ب ندرت بابا میره. اونم اگر بیاره پنیری شکل و غلیظه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
داروش چیه؟ منم یکی از پسرام گاهی بالا میاره. البته زیاد هم شیر میخوره ، از داداشش بیشتر. و دقیقا ...

عزیزم اون پسرت ک پنیری میاره ک.اشکال نداره طبیعیه

اون یکی هم ببین مثلا جهشی بالامیاره؟یا از کنار لبش میریزه؟هر بالااوردنی رفلاکس نیست بایدخیلی علامتای دیگم داشته باشن..همون زباد خوردن خودش باعث بالا اوردن میشه 

دارو هم اکثرا امپرازول میدن برا رفلاکس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام.روزتون بخیر     خانمایی که تجربه استفاده از شیاف دارین یه سوال دارم.من 18 هفته و 3 ر ...

شیاف من از هفته ۱۳ کم شد تا هفته ۱۵ که کامل قطع شد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...