2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
سلام عزیزم قربونت گلم منم خوبم دخترم هم خوبه دو هفته ای بود کلا سینه رو نمیگرفت شک کرده بودم رفلاکس ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 

خدا رو شکر بهتره 

واقعا موندم چرا این بچه ها این جورین

مامانم میگه من شماها رو بزرگ مردم اصلا از این دردسره نداشتم 

حالا من هی سعی میکنم ریلکس باشم ولی دیدن شیر نخوردن بچه ام آزارم میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرت اندفعه دوتا انتقال بدم درصد گرفتنش بیشتر از یکی هست؟

آره عزیزم، امکانش هست، دیگه همه چی بستگی به کیفیت جنین‌ها و آمادگی رحم داره، هیچی جز جنسیت صد در صدی نیست 

سلام خانم منم پارسال انتقال منفی داشتم یه خانم که تعدادزیادی آی وی اف انجام داده بودبهم گفت انتقالها ...

عزیزم ممنونم ازتون انشالا ک هر خواسته ای دارین خداوند براتون براورده کنه امسال.من یبار ک انتقالم گرفت ماه قبلش قرص جلوگیری خوردم فک کنم ال دی بود ک ماه بعدش شدم .حالاامروز رفتم مرکز مشتاق اصفهان گفتن انتقال نمیدن و تعطیله.حالا دودلم این ماه قرص جلوگیری بخورم یابازم طبیعی امتحان کنم شاید نتیجه بگیرم اخه هیچکدوم مشکل نداریم

نفسی جان برای پسر شما چه دارویی دادن؟ 

عزیزم.دکتر پسر من.شربت امپرازول دادبرا رفلاکس..دست ساز بود شربته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نفسی جان برای پسر شما چه دارویی دادن؟ 

زینب جان من امروز رفتم مرکز گفتن انتقالات تعطیله ماه بعد بیاین.و به نظرت این ماه قرص ال دی بخورم رحمم استراحت کنه یااینکه باتوجه ب اینکه هیچکدوم مشکلی نداریم طبیعی اقدام کنیم این ماهم.نظرتون چیه

عزیزم ممنونم ازتون انشالا ک هر خواسته ای دارین خداوند براتون براورده کنه امسال.من یبار ک انتقالم گرف ...

ممنون عزیزم 🙏والانمیدونم این چیزی نیست که من بخام نظربدم شایدایندفعه هم برات خوب باشه شایدم نه 

مامان ماهک جان ببخشید اینقدر سوال میپرسم  چرا دو دفعه بارداری ناموفق داشتی دلیلش چی بود ؟؟

یه دختر دارم 

یکیم سال ۹۵ باردار شدم قلبش تو ۹ هفته ایسناد یکیم ۶ ماه بعدش باردار شوم ناخواسته مناسفانه خودم انداختم 

برتی تعیین جنسیت ای وی اف کردم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آره عزیزم، امکانش هست، دیگه همه چی بستگی به کیفیت جنین‌ها و آمادگی رحم داره، هیچی جز جنسیت صد در صدی ...

جنینام یکیش aیکیشab

۵تا دیگه دارم تعیین جنسیت نشدن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام دوستان من میخوام ای وی اف کنم دکتر بهم لتروزول داده با۴تا امپول سینال اف به نظرتون با این داروه ...

عزیزم واسه ای وی اف که لتروزول نمیدن امپولای قوی میدن 

باز بقیه دوستان هستن راهنمایی کنن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷