2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
سلام بچه ها.من اون هفته‌ سرکلاژ شدم.میدونین مراقبتاش چیه؟؟ باید و نبایداش چیه؟؟؟ دکترا که درست جوا ...

عزیزم میشه بگین چرا سرکلاژ شدین؟ سرویکس تو سونوهای قبلیتون چند بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانها....من ازتون مشورت میخام ممنون که راهنمایی میکنید ...چرا دکترها اینقدر نظراتشون متفاوته؟ ...

عزیزم طبیعی اقدام کن کنارش خودت و همسرت رو تقویت کن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من این ماه اووبوست خوردم با فمیبیون میخاستم طبیعی امتحان کنم.ولی پریود شدم میخاستم ببینم این برج این ...

عزیزم اشکالی نداره میتونی بری انتقال اون داروها تقویتی هستش مشکلی نداره 

بزار خرداد برو انتقال به خاطر این شرایط میگم اینجوری استرستم کمتره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مامانا گزگز و کرختی پاها در هفته های آخر طبیعیه? @زینبی_بابا    

یدی جون یکی از دوستان اینجا اینطوری بود بچه ها گفتن طبیعیه به همسرت بگو ماساژ بده 

سلام بچه ها.من اون هفته‌ سرکلاژ شدم.میدونین مراقبتاش چیه؟؟ باید و نبایداش چیه؟؟؟ دکترا که درست جوا ...

یادمه به زینب جون گفته بود که استراحت کنه و کار سنگین نکنه ۱۰ روزم آمپول داشت اگه اشتباه نکنم 

سلام عزیزم.من دیروز رفتم نیکان.بیمارستان خوب و تمیزی بود.فقط یکم لابیش شلوغ بود که اونم فکرکنم به خا ...

ساراجان شما با کدوم‌دکتر میخوای زایمان کنی؟ سزارین یا طبیعی؟ ویزیت هم همون نیکان میرفتی؟

اره عزیزممم انتقال میدن پیج اینیستا ابن سینا یه پست گداشته برای این دوره خیلی خیالم راحت شد

سلام عزیزم واسه انتقال بهتون ال دی دادن ؟؟چند دوره ؟؟دیگه چی دادن ؟؟

یه دونه انتقال میدین یا دوتا؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

دوستان من قرص آپو متفورمین میخوام اونی که قوطیش سفیده سرش آبی گیرم نمیاد جایی سراغ دارین فروش اینترنتی داشته باشن ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنون عزیزم. دیروز که اونجا بودید شلوغ بود ؟ و آیا همه دکترهاش بودند؟

شلوغ بود ولي نه كامل ، با رعايت بهداشت يكي درميون صندلي ها رو ضبدر زده بودن كه با فاصله بشينن و درب ورودي تب سنجي مي كردن راجع به دكتراش اطلاع ندارم ولي 

من دكترم خانم ذنوبي هست ايشون گفتن هستن 

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 
سلام عزیزم واسه انتقال بهتون ال دی دادن ؟؟چند دوره ؟؟دیگه چی دادن ؟؟ یه دونه انتقال میدین یا دوتا؟؟

نه ال دی نمی‌خورم‌گفت باید ۲ پری بیای دکترت بگه 

نه دوتا می خولم‌انتقال بدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام.عزیزم.چطووری؟دختر گلت خوبه؟❤ اره پسرم.رفلاکس داشت ازیکماهگی ولی من نمیفهمیدم و دوماهگی بردم.دک ...

سلام عزیزم قربونت گلم منم خوبم دخترم هم خوبه دو هفته ای بود کلا سینه رو نمیگرفت شک کرده بودم رفلاکس داره چون علایمش رو واضح داشت منم به دکترم صدبار زنک زدم گفتم حتی بالا میاره گفت تا ۴ساعت گشنه نگهدار اینطوری سینه رو میگیره دیدم بازم بالا میاره زنک زدم بیمارستان توضیح دادم بهشون اونام گفتن بهتره بیاری با ترس رفتیم چون مریضای کرونایی یه هست سه روز بستری بود دخترم تا اوضاعش رو ببینه شکر خدا با بهتر شد دیروز خونه اومدیم الان یه قطره ضد رفلاکس دادن تازه کم کم شروع کرده سینه رو بگیره اینم حال من گلم ! توهم سعی کن یه جوری بهش بدی تا کامل خوب بشه 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸