2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
عزيزم قبل از صبحانه هر روز یه لیوان آب ولرم بخور، این خیلی کمک میکنه به نرم شدن روده ها، انجیر خیس ک ...

خیلی ممنون عزیزم که وقت گذاشتی توضیح دادی  

حتما انجامشون میدم ان شاءالله حل بشه.  

سلام عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍 ان شاالله همین دفعه مامانی گلم عزیزم ببین من خیلی تحقیق کردم و دید ...

ای جان دلم انشاالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده گلمـ....اصلا حرفات بهم امید میده 😍😍 همه گفته هاتو انجام میده آجی مرسی که واسمون وقت میذاری و جواب میدی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@نفسی835   سلامم گلمم خوبی کاکلی جان خوبه 😘 راستی گلم پسر شما رفلاکس داشت ؟ کی متوجه شدی دا ...

سلام.عزیزم.چطووری؟دختر گلت خوبه؟❤

اره پسرم.رفلاکس داشت ازیکماهگی ولی من نمیفهمیدم و دوماهگی بردم.دکتر فهمیدم😥دارو.خورد خداروشکر خیلی بهترشد.ِولی کامل ازبین نرفته دیگه. داروش هم.نمخوره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خیالت راحت گلم، رویان دیگه اینکاره بودن که تجویز میکردن اغلب دکترهای بیرون چون فیلد ناباروری کار نک ...

سلام زینبی،  میدونم من هنوز اول راه هستم ولی از دکتر پرسیدم (دکتر مطب)  که تا کی باید شیاف استفاده کنم گفت تا ماه پنجم بارداری، یعنی زود میگه؟؟؟  بعد تزریق انوکسا رو پرسیدم گفت تا ۳۶ هفتگی

سلام خانوما.روزتون بخیر     من چند روزه معذرت میخوام یبوست داشتم به طرز وحشتناک...همش نگر ...

عزیزم اتفاق نمیفته براش ولی یبوست خیلی بده ممکنه باعث شقاق یا هموروئید بشه ک آزارت بده.من تو کل بارداری مربای انجیر میخوردم عالی بود؛آلو و انجیر خشو هم میتونی بخیسونی بخوری؛یه شربتم هست اسمش یادم نیس ولی برا بارداری مشکلی پیس نمیاره ب داروخونه بگی میده بهت.خاکشیر هم عالیه ولی زیاده روی نکن.صبح هم میتونی شیر ولرم بخوری باز تاثیر داره.اگه بهتر نشدی شیاف گلیسیرین کارتو میسازه حتما بگیر😂😂

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خیالت راحت گلم، رویان دیگه اینکاره بودن که تجویز میکردن اغلب دکترهای بیرون چون فیلد ناباروری کار نک ...

سلام عزيزم ي سوال داشتم دوستم با اين وضعيت ميتونه انتقال بده ؟؟؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم اتفاق نمیفته براش ولی یبوست خیلی بده ممکنه باعث شقاق یا هموروئید بشه ک آزارت بده.من تو کل بارد ...

دوست خوبم ،امروز قبل از اینکه از شما و مرضی جون بپرسم از سر اجبار کره آب کردم و با خاکشیر و آب گرم خوردم ....

بنظرتون اشتباه کردم؟!

اره دقیقا همین که میگین احساس کردم دارم همورویید میگیرم ولی بیشتر نگران نی نی بودم  

سلام  بچه ها  ازمایش ایمنی و انعقادی  و  تو روز خاصی از پریودی   باید انجام داد 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔