2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
قدیمیااا میگن نه ماه و نه روز و نه ساعت زمان بارداری هست و واسه طبیعی این زمان باید طی بشه حالا  ...

برا خودم مشکلی با طولانی شدنش ندارم

ولی ماه رمضون نزدیکه. همسرم اذیت میشه با زبون روزه😔😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام هیچی😕😕 نینی ما انگار قصد اومدن نداره. هفته ۴۰ هم چهارشنبه تموم میشه😞 دلم نمیخاد سزارین بش ...

سلام عزیزم ان شالله بخیر خوشی طبیعی میاد توکل برخدا 🙏🏻

دکترت کیه چرا سز وقتی مشکلی نیست باید همسرت حرف بزنه ! دهانه رحمت رو چک کردن ؟ باز نشده اصلا ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام عزیزم ان شالله بخیر خوشی طبیعی میاد توکل برخدا 🙏🏻 دکترت کیه چرا سز وقتی مشکلی نیست باید همسر ...

اخه خودش نمیاد

نمیدونم اینا چرا تحریک و اینجور کارا نمیکنن برا جلو افتادن زایمان

دکتر معاینه کرد گفت امادگی برا زایمان داری

اول گفت ای دور بچه کمه. فردا بیا چک کنن اگه کم بود بستری بشی

ولی فرداش رفتم چک کردن گفتن نه خوبه

دیگه برگشتم خونه😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام عزیزم ان شالله بخیر خوشی طبیعی میاد توکل برخدا 🙏🏻 دکترت کیه چرا سز وقتی مشکلی نیست باید همسر ...

اینجا که دکترا ثابت نیستن  هربار میرم یه دکتر جدیده

چهارشنبه نوبت دارم. دقیق ۴۰ هفته ام پر میشه دیگه

بنظرت چی بهشون بگم؟؟

مرسی عزیزدلم از دعای خیرت. والا دیگه روم نمیشه بیام بگم که حالم هنوز خرابه.کلا از قیافه افتادم انقدر ...

سختی به پایان رسیده گلم گرچه بارداری با استرس نگرانیهاش شیرینه 😍خدا قوت عزیزم واقعا قوی هستی میفهمت با دل جون منم تا اخرین روز دارو میخوردم برای تهوع 😣 

شوق دیدار کاکلی رو دارم 😍 حتما عزیزم 😘😍

اینجا که دکترا ثابت نیستن  هربار میرم یه دکتر جدیده چهارشنبه نوبت دارم. دقیق ۴۰ هفته ام پر میش ...

عزیزم باید دهانه رحمت رو تحریک کنن بدن منم اماده نبود با روش اول نشد بعدا یه ژل دادن با همون دردام شروع شد دهانه رحمم باز شد همسرت باید باشه تا جدی حرف بزنید نمیشه دستی دستی سز بشی وقتی مشکلی نیست

عزیزم باید دهانه رحمت رو تحریک کنن بدن منم اماده نبود با روش اول نشد بعدا یه ژل دادن با همون دردام ش ...

باشه. چهارشنبه بهشون میگیم

خداکنه گوش بدن😕

سلام خانوما.روزتون بخیر  

من چند روزه معذرت میخوام یبوست داشتم به طرز وحشتناک...همش نگرانم بخاطر این فشارهایی که به خودم آوردم اتفاقی افتاده باشه برا نی نیم،این طرز فکرم اشتباهه یا درسته؟    

واینکه چی بخورن که بهتر بشم؟؟؟  

@مرضی96    

@زینبی_بابا    

سلام زنگ زدم به مرکزم گفت میتونم قرص پروژسترون مصرف کنم و حتما باید قبل انتقال ی دوره قرص ال دی بخور ...

من زنگ زدم گفتن چون تعیین جنسیت هستی فردا زنگ بزن به ژنتیک ببین لازمه از ۴ پری ال دی بخوری ۱۰ تا بعد بیای برای انتقال 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام به همه

یک سوال. مراکز و مطبها بسته هستن به جز ابن سینا.  البته تا جایی که من می دونم 

کسی رفته ابن سینا برای شروع سیکل؟ شروع می کنن اصلا. 

موندم برم ابن سینا یا صبر کنم یکی دو هفته دیگه مطبها باز بشه.

تو رو خدا راهنمایی کنید. به درد بقیه هم می خوره 

سلام خانوما.روزتون بخیر     من چند روزه معذرت میخوام یبوست داشتم به طرز وحشتناک...همش نگر ...

عزيزم قبل از صبحانه هر روز یه لیوان آب ولرم بخور، این خیلی کمک میکنه به نرم شدن روده ها، انجیر خیس کن تو آب هر شب و صبح بجای صبحانه بخور، سبزیجات رو زیاد کن، کیوی خیلی خوبه، شربت انجیر هم اگه گیرت بیاد خوبه، کلا مایعات باید زیاد بخوری، دارو هم که شربت ام جی هر 8 ساعت میتونی بخوری، با روغن کرچک هم شکمت رو، دور نافت رو آروم آروم ماساژ بده، فعلاً اینا به ذهنم رسید، ان شاء الله که مشکلت حل میشه، برای نی نی هم اتفاقی نمیفته فقط نباید بزاری این یبوست ادامه دار بشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
واقعا اگه اسپرم زیاد بمونه باعث عفونت میشه مگه

اره ...حتما باید بعد از نیم تا یکساعت بهمراه ادرار تخلیه بشه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد