2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045697 بازدید | 684478 پست
عزیزم من قاطی کردم! شما میگی شناسنامه پسرتون فقط صادره ازش شده شمیرانات، محل تولدش رو زده تهران ولی ...

من عکس شناسنانه خواهرزادمو گذاشتم براتون عزیزم

اون نیکان دنیا اونده

اینه شناسنامش

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من عکس شناسنانه خواهرزادمو گذاشتم براتون عزیزم اون نیکان دنیا اونده اینه شناسنامش

مرسی عزیزم، آره اینو دیدم.

چون زینبی جون یه چیز دیگه گفتن در مورد شناسنامه پسر خودشون قاطی کردم و ازشون پرسیدم دوباره...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

10 روز گذشت و هنوز خبری نیست.چیکارکنم؟

عزیزم من تو تایپیک دیدم تا دوهفته هم پریود نشدن زنگ نزدی مرکز ببینی چی میگن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نفس جون شمام بعد زایمان دکترت بهت خشک کننده داد میخوردی

اره عزیزم.منم.داشتم.تا ی هفته فک.کنم سفالکسین بود برامنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم..ممنون. خودت خوبی؟😍😍گل پسرت خوبه؟😍😍 خدا خیرت بده .میگفتم شاید کم باشه وزنش .خیالم ر ...

قربونت عزیزم😚.ماهموخوبیم خداروشکر

نه بابا نگران نباش .بعدم میدونی ک بعد تولد وزن.گرفتنش خیلی مهمتر از الان هست.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها ی سوال حتما باید قبل انتقال قرص ال دی مصرف کرد؟؟

عزیزم بستگی ب دکترت و نوع سیکلت داره ولی معمولا میدن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
قبلا آزمایش داده بود مورفولوژیش چند بود؟همسر منم سال اول ازدواجمون ۲درصد ببود بعد از یکسال شد یک درص ...

والادفعه اول یک بودبعدصفرشددوباره یک شد،هرباریه مدل داروداد،دی افم فقط یه عددپایین اومداز۲۶شد۲۵

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

امروز مرکز نوین تو پیجش گفت از ۱۳اردیبهشت شروع به کار میکنه منم چون نمیدونستم قرص ال دی مو مصرف نکردم ماه پیش استفاده کردمو پریود شدم و چون مرکز بسته بود قرص استرادیول رو مصرف نکردم حالا امروز ۱۰ پریودمه میتونم مصرفش کنم ؟؟از امشب 

عزیزم دکتر جدیدت کیه؟  دکتر منم میگفت شیاف دیگه خیلی اورژانسی شد امپول الانم شدم شبی یک شیاف ...

عروس جون دكتر رادزاده

منم مثل شما از هفته ١٨ رفتم رو شياف وگرنه تا قبلش همش آمپول بودم

تو نت خيلي سرچ كردم هيچي راجع به عوارضش رو جنين پسر نديدم از دكترمم جرات نكردم بپرسم عوارضش چيه

الانم رفتم اكو قلب بهش گفت هرشب شياف مصرف ميكنم گفت حتما هفته ٢٨ باز بيا اكو نگران شدم يعني پروژسترون رو قلب بچه تاثير ميذاره؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عروس جون دكتر رادزاده منم مثل شما از هفته ١٨ رفتم رو شياف وگرنه تا قبلش همش آمپول بودم تو نت  ...

نه عزیزم

ربطی نداره فکر نکنم

من حالا از دکترم میپرسم حتمن

ولی فکر نکنم

من اکو رو ۱۸ هفته رفتم رستاک

شما کحا رفتی؟

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اره  همینه  دیگه  مرد  مرد   اخ مرد  سالم نباشا  😭😭من این ماه ع ...

عزیزم میشه بگی چی خوردی که پریود شدی من اسفند پانکچر شدم و هایپر شدم و پریود شدم ولی این ماه نشدم دو هفته هست که عقب انداختم .داروش رو بدون نسخه میشه از داروخونه تهیه کرد؟

نه عزیزم ربطی نداره فکر نکنم من حالا از دکترم میپرسم حتمن ولی فکر نکنم من اکو رو ۱۸ هفته رفتم رس ...

من رفتم كلينيك قلب صدرا 

عروس جون يعني تا آخر بارداري بايد هر شب شياف بذاريم؟

من تو نت خوندم كه از هفته ٢٤ بايد هفته اي يكبار بشه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم