2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم منم از همین ترسیدم که نکنه از کیسه اب باشه.اصلا دل درد نداشتم فقط زیر شکمم سفت شده بود.تا ...

عزیزم یه پد بزار چند بار سرفه کن اگه پد خیس شد کیسه اب اگه نه که ترشحات عادی 

اگه مشکوکی برو بیمارستان یه تست آمینوشور بده

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خداروشکرر عزیزمم مرسیی من پیش دکتر نصر نوبت گرفتم

خواهش میکنم انشاالله تا قبل اینکه بری پیشش طبیعی مامان بشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام.سارا جون.خوبی عزیزم.. نگران.نباش گلم این اختلافا پیش میاد بعدم.وزنش کم.نیس ک 1500خوبه ..پسر من ...

سلام عزیزم..ممنون.

خودت خوبی؟😍😍گل پسرت خوبه؟😍😍

خدا خیرت بده .میگفتم شاید کم باشه وزنش .خیالم راحت شد 😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ا چه خوب پس میتونم برای دوشنبه وقت بگیرم. وقتی نباید بیاد میاد.حالا که منتظرم هی عقب میفته.

خخخ اره از فردا می تونی وقت بگیری رفتی به منم بگو چجوری بوده رعایت کردنشون 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خانوما پریود دوم بعدازانتقال منفی طبیعی میاد یا داروخوردین؟من 10 یا 11روزه عقب انداختم کلینیک هم که ...

نه خودش میاد منم ۱۰ روز عقب انداختم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خداكنه مرجانو جون ، اين موضوع رفته تو مخم  آخه دكترم رو عوض كردم اون بهم گفت تزريق اينهمه آمپو ...

عزیزم دکتر جدیدت کیه؟ 

دکتر منم میگفت شیاف

دیگه خیلی اورژانسی شد امپول

الانم شدم شبی یک شیاف حدودا از هفته ۱۸

تیکر تولد چهار سالگی پسرم