2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خانوما زایمان ما با بقیه افراد متفاوته؟من میخوام بیمارستان دولتی برم اما دکترای اونجا معمولی هستن،از ...

یک دکتر خوب و یا پرینالوژیست انتخاب کن. توی دولتی ها هم هستن.

خیلی از دکترا ، مشترک هستن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامانا میشه جوابموبدین؟امروز زنگ زدم مرکز واسه انتقال جنین فریزشده ام.گفتن از وزارت بهداشت دستور داریم‌تا اطلاع ثانوی انتقال ندیم.خواستم ببینم کسی تهران هست ومرکزش بخواد انتقال بده؟

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان،  من چند روز بود خیلی گرمم میشد پیش خودم میگفتم تو بارداری طبیعیه ولی از دیروز تا ا ...

سلام عزیزم..خدانکنه .دورازجون.

با تب سنج دمای بدنتو اندازه گرفتی؟

من یادمه اوایل که هوا هم سرد بود همیشه شبها بدون پتو میخابیدم.بس که گرمم میشد.مخصوصا کف پاهام.هنوزم داغه کف پاهام.تو سرمای زمستون شربت ابلیموی یخ میخوردم.به نظرم طبیعیه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مامانا میشه جوابموبدین؟امروز زنگ زدم مرکز واسه انتقال جنین فریزشده ام.گفتن از وزارت بهداشت دستور دار ...

سلام...بعید میدونم جایی انتقال بدن.تو اخبار هم اعلام کرد که تعطیله فعالیت مراکز ناباروری .حتی گفت به طور طبیعی هم اقدام به بارداری نکنید

سلام خانم ها من هفته 21 بارداری هستم با ای وی اف باردار شدم هپارین میزدم از اول بارداری دکتر این هفت ...

سلام.به من دکتر گفت تااخر بارداریت باید بزنی.بیخود به خودت استرس نده.حتما دکتر یه چیزی میدونه که برات قطع کرده دیگه.کاش واسه منم قطع میکرد.خسته شدم 

سلام خانما، ان شاءالله که حالتون خوب باشه، کسایی ک هیسترو انجام دادن، تا چند روز بعد از پریودی میشه ...

سلام.من لاپاراسکوپی هیستروسکوپی انجام دادم.روزای اخر سیکلم انجام داد دکتر واسم.فکرکنم ۲۵ سیکلم بود

سلام.من لاپاراسکوپی هیستروسکوپی انجام دادم.روزای اخر سیکلم انجام داد دکتر واسم.فکرکنم ۲۵ سیکلم بود

ممنون ک جواب دادی، امروز روز سوم پریودیمه، دکترم ک نیستش، گفته از اردیبهشت میاد تا 1 اردیبهشت هم 11 روز میگذره، میخواستم ببینم تا اون موقع هم میشه هیسترو کنم یا نه میره برا ماه دیگه

ممنون ک جواب دادی، امروز روز سوم پریودیمه، دکترم ک نیستش، گفته از اردیبهشت میاد تا 1 اردیبهشت هم 11 ...

قربونت.اره میشه .نگران نباش گلی

سلام.به من دکتر گفت تااخر بارداریت باید بزنی.بیخود به خودت استرس نده.حتما دکتر یه چیزی میدونه که برا ...

اخه بدون هیچ آزمایشی یهو قطع کرد میترسم بچم چیزیش بشه پناه بر خدا

خدایا دریا دریا شکرت
سلام دوستان،  من چند روز بود خیلی گرمم میشد پیش خودم میگفتم تو بارداری طبیعیه ولی از دیروز تا ا ...

عزيزم تب سنج تو خونه نداری؟؟ اگر داری تبت رو اندازه بگیر، تا میتونی آب پرتقال و آب لیمو ترش قاطی کن باهم بخور، سیب و هویج رو آبشو بگیر بخور، مایعات فراوون بخور، تا میتونی، چای کمرنگ یکم بابونه بریز توش بخور، حتی اگه خدای نکرده کرونا هم باشه باید اینکارها رو انجام بدی نیازی نیست بری دکتر 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

منم از اول بارداریم همینجوریم .کلا تب دارم.یه روز کمتر یه روز بیشتر.همش میگم خوبه گذرم به اینایی ک با تب سنج تست کرونا میگیرن نیوفتاده وگرنه برم میدارن میبرن

سلام خانما، ان شاءالله که حالتون خوب باشه، کسایی ک هیسترو انجام دادن، تا چند روز بعد از پریودی میشه ...

سلام خانم گل خوبی😍 تا قبل از روز ۱۳پریودی فک کنم بشه دکتر من که اینو گفته بود به بدن هر فرد هم بستگی داره چون قبلش ازت سونو میگیره