2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیز دلم نگران نباش انشاالله درست میشه به حق همین شب عزیز مشکلتون حل بشه😔😔🙏چشم مردم بی تأثیر نیست

ممنونم عزیزم از دعاتون،،،  مادرمم میگه چشم خورده،، بعد از دوتا دکتر رفتن بدتر هم شده ولی متاسفانه تو این تهران بزرگ با این همه کلینیک و بیمارستان چشم پزشکی امروز نتونستیم یه فوق تخصص پیدا کنیم همشون انترن بودن و بسیار جون و بی تجربه،،،،  فقط میام اینجا سرمیزنم تا کمتر استرس بگیرم و بهش فکر کنم آخه واقعا چون کرونا هست دکترای فوق تخصص باید ناپدید بشن خدارو خوش میاد آخه، این از وضع ماها که کلینیک ناباروری رها کردن به امان خدا و اورژانسی هم دکتر نزاشتن اینم از وضع بقیه موارد اورژانسی،،،  ببخشید درددل کردم سبک بشم

من نمیدونم اگه بد بود چرا برام نوشت؟واقعا واسه همچین دکترایی متاسفم

عزیزم بد نیست البته اینطوری نیست که تاثیرش صددرصد باشه ولی چون انواع ویتامین های مفید برای تخمک داخل کپسول هست کپسول مفیدی هست، شاید متوجه شدن نایابه خواستن استرس نگیرید اگه گیرتون نیومد،،،  راستی کیوتن هم خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم نفسی جان، از داروخانه بخرم؟؟ 

اره عزیزم.من داروخونه تو خیابون زند خریدم

شیراز بودی دیگه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ان شاء الله.. همسرم دوست داشت بگیم ولی من گفتم بگذار از سلامتیش کامل مطمئن بشم بعدا بگم ۱۵ اردیبهشت ...

ان شاالله بسلامتی و دل خوش عزیزم ، الهی که همیشه شاد باشین

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خانومایی که نی نی بدنیا اومده واکسن کزاز زده بودین?

من.اره زدم چون از اخرین واکسن 10سال گذشته بود

میگن اگه قبل 10سال باشه نمیخاد دیگه

فک کنم موقع ازدواج یکی میزنن واکسن کزاز

همچین.چیزی تو ذهنم بود ک گفتن ب ما

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من از ازدواجم ۱۰ سال نمیگذره ولی یادم نیس موقع عقد زدم یا نه

معمولا میزنن.

حالابزنی بهتره..هرچند خیلی دکترا هم چیزی نمیگن نظرا متفاوته

عزیزم من اهوازم.. اینجا هم گشتم نبود حالب اینجاست دکترم اینو واسم ۱ماهه پیش نوشته بودحالا دیروز پست ...

دکترتون کیه عزیزم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دکتر من گفت خانه بهداشت برو مشکلی نداره خودشون حواسشون هست و‌ تمیز هستن. اینجا پرسیدم ببینم بجز خانه ...

عزیزم انیستو پاستور تو تجریش اونم خوبه بزن تو ویز راحت برو 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
😁😁چشم حتما یادم میمونه🤗😀 ایول خیلی خوب راهنماییم کردی گلم ممنونم. میگم عزیزم من خونم پله داره ا ...

ای جااااااانم 😍 😍 😍 

نه گلم پله هیچ مشکلی نداره فقط تند تند بالا نرو 

خودم که هر روز کلی پله باید میرفتم 

حتی لک دیدم دکترم گفت پله مشکل نداره، فقط واسه سرکلاژ اجازه نداد پله برم

@زینبی_بابا      امیدوارم حال خودت و گل پسر خوب خوب باشین زینب جون من تیروئید رو ی ...

خیلی ممنون عزیزم

ولی نباید سر خود قطع میکردی 

عددش یه کوچولو بالا بوده و با شرایط بارداری به این راحتی پایین تر نمیاد 

دوباره مجدد شروع کن با همون دوز قبلی و نترس، دیگه سر خود قطع نکنیا 😉😉😉😉

نهایت زنگ بزن مطب غدد تلفنی مشاوره بگیر