2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
منظورتون کدوم هزینه ها هست ؟؟ برای هر بار میکرو یعنی پانکچر بعلاوه انتقال 3800 میشه البته بدون قیمت ...

چقدر خوب هزینه هم پانکچر و هم انتقال ۳۸۰۰ خوبه که

حتی اگر چند ماه بعدم انتقال بدن فرقی نداره که

هزینه فریزم که جداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر خوب هزینه هم پانکچر و هم انتقال ۳۸۰۰ خوبه که حتی اگر چند ماه بعدم انتقال بدن فرقی نداره که هز ...

آره قیمتش نسبت به مراکز دیگه که دوستان میان اینجا میگن بهتره احتمالاً یکی از دلایل شلوغیش هم همینه ،،، والا من هر دوبار میکروم هم انتقالم فرش بود که قیمتش این شدش دیگه نمیدونم که جنین فریز بخوان انتقال بدن چطوریه ولی خب نباید زیاد تفاوت قیمت داشته باشه ،، بله هزینه فریز جنین های اضافی هم که جداست

یک انتقال منفی داشتم..من و همسر ضعیف بودیم. هر دو بار دوتا جنین انتقال دادن..که این بار یکی گرفت..تق ...

عزیزم شما بودید که مرکز امید می رفتید یا من اشتباه گرفتم ؟؟؟ اگه آره دکتری به اسم مریم محبی اونجا میشناسید ؟میخوام بدونم کارش چطوره 

آره قیمتش نسبت به مراکز دیگه که دوستان میان اینجا میگن بهتره احتمالاً یکی از دلایل شلوغیش هم همینه ، ...

شما فکر کنم بعد من انتقال دادین

من ۱ اسفند انتقال دادم که منفی شد

منم هر دوبار فرش انتقال دادم

همش میگم اگه فریز میکررم شاید بهتر جواب میداد

یه بارمiui کردم منفی شد

در واقعه من احساس میکنم حتی تو اقدام طبیعی هم جنین تشکیل میشه و میگیره ولی بعدش نمیمونه

حتی دو بار بی بی چکم مثبت شد و ازمایشمم عددش۲۰ شد

بر همینه میگم میگیره ولی نمیمونه و دفع میشه

حالا شاید از ایمنی یا از همونdfi باشه که نمیدونم

شما مشکلت چی بود

شماها کدوم مرکزید؟من امروز از اصفهان پرسیدم گفتند انجام می دهند

نمیدونم ولا گفتن بخشنامه همگانیه کلا سازمان بهداشت جهانی ازشون خواسته من بیمارستان گاندی میرم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕