2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046195 بازدید | 684502 پست
من همه ایمنی+سی دی مارکرها وانعقادی ها ر دادم دکتر زنان تو خارج از مرکز ناباروری وارد دفترچه م کرد ...

یادمه زینبی بابا هم یک دفعه کل آزمایشات ایمنی و انعقادی ها رو لیست کرد اینجا نوشت ، دکتر زنان مطب ها بیشتر کنار میان و حرف گوش میدن ولی تو مراکزی مثل رویان تا سه بار انتقال منفی نداشته باشی برات نمینویسن تازه وقتی هم میخوان بنویسن برای انعقادی ارجاعت میدن به دکتر متخصص خون و برای ایمنی هم ارجاع می دن به متخصص ایمونولوژی ،،،، من که سرخود خودم رفتم متخصص خون و بعد از کلی بحث برام نوشت نوبت دکتر ایمونولوژی هم گرفته بودم که دقیقاً اون روز برف شدید اومده بود و گفتن کنسله و دیگه ایمنی ها رو انجام ندادم 

ببخشید بعد هر ۳ تا سونوی غربالگری آزمایش خون هم هست؟

عزيزم بستگی به آزمایش و سونوی غربالگری اولت داره، اگر اوکی باشه، فقط یه غربالگری تو 18 تا 22 هفته داری، همین، آزمایش هم نیازی نیست 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادمه زینبی بابا هم یک دفعه کل آزمایشات ایمنی و انعقادی ها رو لیست کرد اینجا نوشت ، دکتر زنان مطب ها ...

عزیزم منم به اصرار خودم دکتر برام نوشت .نظرشون این بود بعد یه انتقال منفی لازم نیست .لیست زینبی بابا رو دارم .باهمونا پیگیر شدم 

عزیزم منم به اصرار خودم دکتر برام نوشت .نظرشون این بود بعد یه انتقال منفی لازم نیست .لیست زینبی بابا ...

من خودم لیست زینبی بابا رو ندارم هرچی دکتر نوشت آزمایش دادم ، نگران نباشید ان شالله که همه چی بخوبی پیش میره و به زودی به حاجت دلتون میرسید فقط استرسو از خودتون دور کنید

من خودم لیست زینبی بابا رو ندارم هرچی دکتر نوشت آزمایش دادم ، نگران نباشید ان شالله که همه چی بخوبی ...

مرسی عزیزدلم .انشاء الله. توکل به خدا.امیدوارم شما هم به حاجت دلتون برسین

مرسی ستاره جون فقط یه انتقال منفی داشتی؟ چندتا جنین داشتی مشکلت چی بود

یک انتقال منفی داشتم..من و همسر ضعیف بودیم. هر دو بار دوتا جنین انتقال دادن..که این بار یکی گرفت..تقریبا به طور جدی سه سال پیش اقدام کردیم برا بارداری،  ۳۸ سالمه.دعا کن بارداری خوبی داشته باشم.

هزینه اش۱۲_۱۵میلیون گفتن.من دفعه ی اول توشهرخودمون انجام دادم اصلاdfiاینا ازمایش ندادیم هنیجوری ای و ...

اهان یعنی این بار دوم بود کهivf کردی منفی شد

با دارو ۱۵ درواومد درسته

فقط مشکلتون dfi بود

حودت مشکل نداشتی

کاپیویت چیه چه ازمایشیه

میگن اونم انجام بده هم خودت هم شوهرت

رویان شنیدم چون شلوغه خیلی وقت نمیزارن چقدر شد هزینه هات بدون دارو

منظورتون کدوم هزینه ها هست ؟؟ برای هر بار میکرو یعنی پانکچر بعلاوه انتقال 3800 میشه البته بدون قیمت جنین هایی که فریز میکنن ،،، بابت هربار سونو واژینال هم ویزیت 33700 ،،، ویزیت مطب هم 33700 ،،، دیگه اون اولشم که تشکیل پرونده میدیم کلی ازمایش و عکس از خودمون و همسر هست که قیمت های اونا رو چون خیلی وقته یادم نیست ،،، البته هزینه های دارو هم زیاد میشه دیگه