2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه ی ازمایشهارو توصارم انجام دادم و راضیم کلی تر نوشتن وهمه چی شونم دقیقه.من و دوتا دوست دیگه ام ...

حتما باید دکتر های صارم بنویسن تا اونجا انجام بدم؟

مثلا میتونم بدم دکتر دیگه بنویسه ولی تو ازمایشگاه صارم انجام بدم؟

مشکل ایمنی هم داشتی؟یا فقط dfi بوده

پس اگر ازمایشگاه بگه جنین هات خوب بودن و ازمایش اسپرم هم خوب باشه ممکنه باز معلوم نکنه ولی توdfi  دقیقتره درسته؟

هیستروسکوپی اگه علت مشخص نمیشد دکترمیخاست انجام بده که علت مشخص شددیگه انجام نداد.

پیش کدوم دکتر میری؟

هزینهivf چقدر شد بدون دارو تو صارم؟

من اخه اول اومدم صارم

کلی هم ازمایش دادم که دکتر بهم پیشنهادiui داد ولی گفت قبلش باید لاپاراسکوپی بشی

من فقط یه کیست ۳ سانتی اندومتریوز داشتم

ولی میگفت لاپارا،اونم بدونه اینکه تخمک بکش

بعدش من ترسیدم و پشیمون شدم رفتم بیمارستان ارش که اونجا گفتن نیازی به لاپارا نداری

کجا ازمایش ایمنی انعقادی داره؟ کجا ارزون تره اون یکی ازمایش ها رو کجا داره راستی هیستروسکوپی هم ا ...

من خودم آزمایشات انعقادی رو آزمایشگاه خصوصی انجام دادم ولی یکی از دوستان گفتن آزمایشگاه انتقال خون خیلی ارزونه همون که سمت برج میلاده

سلام عزیرم سازمان انتقال خون خیلی ارزون تره ولی همه فاکتورا رو نداره شما برو سازمان اونایی که داره ر ...

چقدر شد هزینه ات؟

سازمان انتقال خون کجاست؟

بیمارستان طالقانی که دولتیه درسته؟

بیمارستان طالقانی همه رو داره برم اونجا؟

هر دکتری بدم بنویسن اونجا انجام میدن یا باید دکترهای خودشون بنویسن

چقدره هزینه اش شماهم مشکل ایمنی داشتی

من رفتم پیش متخصص خون که و برام آزمایش ایمنی و انعقادی خون رو نوشت نه آزمایش ایمنی مثل سی دی مارکرها،،،،،  دو سری آزمایش نوشتن هر کدوم حدود ششصد و خرده ای شد مجموعا یک میلیون سیصد تو آزمایشگاه قلهک هم انجام دادم،،،  نتیجه شم گفت مشکلی نداری ولی باید اسید فولیک ۵ استفاده کنی،،،  متخصص خون هم رویان داره

من رفتم پیش متخصص خون که و برام آزمایش ایمنی و انعقادی خون رو نوشت نه آزمایش ایمنی مثل سی دی مارکرها ...

متخصص زنان نمیتونه بنویسه مگه

پس کلا ازمایش ایمنی و انعقادی یک و سیصد درمیاد تو خصوصی؟

شرایط خاصی هم داره این ازمایش؟

سلام دوستان منم رفتم سونو، یک عدد جنین دیده شد و اون یکی جنین نبودش،،،  ان شالله قسمت همه منتظر ...

عزيزم مبارکت باشه، اصلاً نگران نباش، منم شاغلم و الآنم که دارم وارد 7 ماهگی میشم، همچنان سرکار میرم، بهت گفتم فقط بسپار به اوس کریم 😍

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
متخصص زنان نمیتونه بنویسه مگه پس کلا ازمایش ایمنی و انعقادی یک و سیصد درمیاد تو خصوصی؟ شرایط خاصی ...

عزیزم  هزینه سی دی مارکرها جداست. منم ازمایش ایمنی انعقادی خون دادم ازاد ‌‌.دوتا ازمایش باهم یه میلیون شد