2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
عزیزم ایشالا هرچی صلاحه همون میشه،پس همون اسفند ۹۷ باهم بودیم،این سومین انتقالتون بود یعنی؟دکترتون ک ...

اره عزیزم سومین انتقال بود ،دکترم مشایخی بود ولی خانم دکتر اشرفی برام انتقال داد ،ان شاالله به همین زودی دلت شاد بشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم عزیزم تاریخ حدودی زایمان و بهت نگفت..به من گفت حدود ۲۵ آبان به نظرت یکم زود نگفته 🤔🤔 

عزیزدلممممممممممم ای جونم ۲۵ ابان تولد منه🤣🤣🤣🤣 نه تقریبا همین حدودا میشه شایدم ۹۹/۹/۹ ان شاالله😍🤣🤣🤣

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من بیمارستان صارم میرم.من قبلا هم خرنوب میدادم تحرک از۱۵تا۳۲هم رسید.تعدادکم نشد.من یه بار ای وی اف ک ...

خرنوب رو چطوری باید مصرف کرد؟چند ماه باید مصرف بشه؟

منم ۲ بار انتقالم منفی شد

به نظرت شوهرم آزمایشdfi بده مشخص میشه

اخه تو آزمایش معمولی که داده بود ،ازمایشش خوب بود

منم میخوام برم هیستروسکوپی و ازمایش ایمنی انعقادی بدم ببینم علت منفی شدن رو شاید فهمیدم

البته دکترا نگفتن ،خودم میخوام اینارو انجام بدم

به نظرت دیگه چیا نشون میده علت شکست رو

عزیزم خداروشکر جواب گرفتن والا من این سری داشتم چونه میزدم دیگه سرم نده بهم ولی نشد😅البته هنوز شرو ...

خواهرمن بار اول رفت ابن سینا که جواب نگرفت بار دوم پیش خانم دکتر مطب رفت جواب گرفت 

مشکلش ایمنی و انعقادی بود

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
به سلامتی عزیزم هیسترو واسه چی؟لوله هاتون مشکل داره؟ راستی خراش اندومتر دادین شما؟به من گفت این سری ...

هیسترو واسه بررسی رحم و خراش

لوله هام تو عکس رنگی بسته بود که قبل انتقال باز شد

ماه قبل انتقال میری واسه خراش

فعلا که نیس اردیبهشت بیاد تکلیفمون رو روشن کنه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

سلام عزیزای دلم

بچه ها یه سوال شیاف پروژسترون رو تا کی باید ادامه داد؟ 

من هفته ۱۵ هستم میخاستم ببینم تا کی باید استفاده کنم این شیاف رو 

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
یعنی سوپر فکت باعث بی نظمی میشه؟ من همون بهمن ماه گفت امپول گونال اف برات نوشتم به این راحتیا گیر نم ...

نه عزیزم نگفتم باعث بی نظمی میشه....

گفتم شاید بدنت به این سیکل خوب جواب نداذه.... 

از سینال هم میتونه باشه به هر حال یا به نوع سیکل یا دارو خوب جواب نداده.... 

گونال داروی خوبیه انشالله این دفعه جواب میده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون مرسی عزیز دلم شما خوبین؟چقدر دلم تنگ شده بووود براتون راستی من الان زنگ زدم مطب خانوم ...

قربونت عزیزم.... 

ممنون از خبر دادنت.... 

عزیزم والا من شخصا اگه جات بودم عوضش نمیکردم چون مگه دیگران چیکار میخوان بکنن.... 

البته خوب میتونی یه مشاگره با یکی دو تا دکتر دیگه بکنی ببینی چیز متفاوتی میبینن که این ندیده.... 

اگه دیدی هست با یهدکتر دیگه ادانه بده اما اگه همین راههارو میخوان برن فکر کنم این که اشراف داره به شرایطت بهتره.... 

بازم خودت سبک سنگین کم ببین چی صلاحه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یادتونه من گیر بودم رو دی اف آی،اونم این سری همسرم آز داد نرمال بود من بیخودی مغز خودمو درگیرش کردم

خداتو شکر کن..... 

روی مورفوشم کار کنین هدارو چه دیدین شاید طبیعی شد.... 

آنا جون آزمایشات تکمیلی شامل چی میشه؟من آزمایش ایمنی و انعقادی رو دادم مشکلی نداشتم.همسرم هم باید آز ...

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

آنا جون آزمایشات تکمیلی شامل چی میشه؟من آزمایش ایمنی و انعقادی رو دادم مشکلی نداشتم.همسرم هم باید آز ...

عزیزم والا برا ما اینارو نوشت دکتر زنانم.... 

همه رو انجام دادیم.... 

بهتره دکتر زنان بنویسه برا بیمه.... 

تو وسایل مادر برا بیمارستان نوشتین پوشک بزرگ یعنی چی ؟؟؟ منظورتون نواربهداشتی برند و سایز خاصیه ؟؟ ...

عزیزم پوشک بزرگگگگ دیگه برا سالمندام استفاده میشه.... 

برا بعد زایمان معمولا یکی دو بسته لازم میشه.... 

پوشک بچه از اینهایی که مثل شورت بسته میشن نه پوشک ساده بزرگ برا بعد زایمان استفاده میکنن.... 

الان لینک یا عکس میفرستم.... 

شورتم آره معمولا داروخونه ها دارن.... 

تو وسایل مادر برا بیمارستان نوشتین پوشک بزرگ یعنی چی ؟؟؟ منظورتون نواربهداشتی برند و سایز خاصیه ؟؟ ...

من اگه بخوام دوباره سزارین کنم بیحسی رو ترجیح میدم.بیحسی خیلی بهتره.بیهوشی دارو به بچه میرسه.فکر کن ...

نه اتفاقا من از درد و این چیزا نمیترسم.... 

خصوصا که این همه درد کشیدیم اونم روش.... 

من کلا حس میکردم دوست ندارم استرس اون لحظات رو ببینم.... 

دوست داشتم بعد اینکه همه چی به خیر و خوشی تموم شد و جکر گوشم صحیح و سالم به دنیا اومد همه چیو ببینم... 

من حتی تحمل چند لحظه وقفه ای که زمان میبره بچم گریه بکنه رو نداشتم.... 

چون تجربه کاریم دارین اینجور استرسا براتون شاید قابل فهم و درک شده اما برا منی که برام عادی نشده هر لحظش یه عمر میشد....

برا همین این روش رو ترجیح دادم اما خوب خیلیا دوست دارن حس و حال اون لحظه رو تجربه کنن و براشون لذت بخشه دیدن و شنیدن تک تک اون لحظات....