2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

سلام دوستان ،دکتر گفته زایمان با بی حسی انجام میده خیلی خیلی استرس گرفتم ،چون دیدم خیلیها بعدش سرگیجه و سردرد میگیرن خودمم خیلی میترسم و دست تنهام ، چیکار باید کرد که اون حالات پیش نیاد و تجربتون و میگید لطفا 

روز جراحی اگه به متخصص بیهوشی بگم بیهوشم نمیکنه 😂

شما نوع سزارینتون چطور بوده بیهوشی یا بیحسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیز دلم،چقدر خوشحال شدم دوباره اینجا دیدمتون،نی نی دختره یا پسر؟ آره امروز روز سومه همین امشب ...

سلام عزیزم.... 

خوبی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان چند روز پیشم این سوالو پرسیدم اگه کسی میدونه لطفا جواب بدید،من توسیکل ای و ی اف بودم دار ...

عزیزم تغییرات هورمونی میتونن باعث به هم خوردن پری بشن.... 

آز بارداری بده اعتباری به بی بی نیست.... 

احتمالا بدنت به سیکل با سوپرفکت خوب جواب نداده احتمالا این دفعه نوع سیکلتو تغییر بدن.... 

بدن منم به این نوع سیکل خوب جواب نداده بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@زینبی_بابا     @تورک_آنا     سلام دوستان ،دکتر گفته زایمان با بی حسی ان ...

عزیزم برا من بیهوشی بود من کلا با عوارض کاری نداشتم فقط کلا بیهوشی رو ترجیح میدادم و برا همین دیگه به بیحسی فکر نکردم.... 

من چون دوست نداشتم چیزی ببینم.... 

عزیزم تغییرات هورمونی میتونن باعث به هم خوردن پری بشن....  آز بارداری بده اعتباری به بی بی نیس ...

یعنی سوپر فکت باعث بی نظمی میشه؟ من همون بهمن ماه گفت امپول گونال اف برات نوشتم به این راحتیا گیر نمیاد ولی دوتا بسته دوز 900شو بگیر بدنت با سینال اف جواب نداده که من همون موقع یه بسته شو خریدم بر بعدیش هم دیگه بخاطر کرونا جرات نکردم برم بیرون حالا اصلا نمیدونم بایدچکار کنم اصلا تو این شرایط برم دکتر یا نه؟

تولدش3500بود..شیرنان قدیمی بود میدادم دیگه نیست شیرکم میخوره اصلا من خیلی دوس دارم زیادبدم..ولی ببی ...

پسر منم الان 100 واحد میخوره بیشترم میخواد ولی بیشتر بخوره برمیگردونه.هر بچه ای معده و ساختار بدنش یجوره.شایدم مزه ش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزم....  خوبی؟

سلام آنا جون مرسی عزیز دلم شما خوبین؟چقدر دلم تنگ شده بووود براتون

راستی من الان زنگ زدم مطب خانوم کیشانی گفتن خانم دکتر اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت میان گفتم بهتون خبر بدم. آنا جون به نظرت من با دکتر طرازی ادامه بدم یا عوض کنم دکترمو؟سه تا جنین دارم ولی نمیدونم اینارو انتقال میده یا نه اگه بخواد از اول سیکلو شروع کنه نمیدونم با خودش باشم یا عوض کنم،از یه طرف خیلی دوسش دارم دلم واسش تنگ میشه ولی از طرف دیگه هم بد مسیره برام هم میگم نکنه یه چیزی هست که دکتر متوجه نمیشه،چون من دو تا انتقال قبلیم همه چیزم خوب بود سرمم داشتم ازمایشای انعقادیمم بررسی کرده بود دارو میخوردم،اینم بگم مشکل از اسپرمه حالا نمیدونم به خاطر مورفولوژی نگرفته یا شانسی بوده 

عزیزم من خودم تجربه زایمان ندارم ولی شنیدم برای بی حسی بعدش حتما نوشیدنی کافئین دار بخور که بدن درد و سر دردت ژودتر از بین بره،برادر شوهرمم یه جراحی داشت که بی حسی زده بودن بهش یه روز بدن درد شدید داشت کافی میکسو مواد کافئین دار خورد خوب شد

بسلامتی عزیزم

کی قراره بری برا سزارین؟؟

الان هفته چندی؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم اگه بعد سه بار ای ی و آی و میکرو جواب نگرفتی حتما آزهای تکمیلیو انجام بده احتمال زیاد مشکلی هس ...

آنا جون آزمایشات تکمیلی شامل چی میشه؟من آزمایش ایمنی و انعقادی رو دادم مشکلی نداشتم.همسرم هم باید آزمایش بده؟ میشه بگی دیگه چه آزمایشی باید بدم؟ و چه دکتری باید بنویسه؟

عزیزم برا من بیهوشی بود من کلا با عوارض کاری نداشتم فقط کلا بیهوشی رو ترجیح میدادم و برا همین دیگه ب ...

منم بیهوشی دوست دارم چون سوای عوارض، وحشتناک میترسم . اما متاسفانه دکترم قبول نکرد نمیدونم چرا 😐

تو وسایل مادر برا بیمارستان نوشتین پوشک بزرگ یعنی چی ؟؟؟

منظورتون نواربهداشتی برند و سایز خاصیه ؟؟ اخه برم چی بگم 🙈🙈 میشه واضحتر و دقیق  بگید چی بخرم 

شرت یکبار مصرفو داروخونه ها دارن ؟؟ اخه بقیه جاها که بستس دیگه .

تو وسایل مادر برا بیمارستان نوشتین پوشک بزرگ یعنی چی ؟؟؟ منظورتون نواربهداشتی برند و سایز خاصیه ؟؟ ...

عزیزم من ایران سزارین نکردم بیمارستان که رفتم دیدم ایزی لایف گرفته بودن همه....منم گرفتم خیلی راضی بودم.چون من تا 4_5روز بی اختیاری ادرار گرفتم خیلی بد بود تا میخواستم برم دستشویی ول میشد اگه ایزی لایف نبود زندگیم به گند کشیده شده بود.بهت پیشنهاد میکنم ایزی لایف بگیری...شورت هم بپوشی کش شورته رو بخیه هات میفته هم ریسک عفونتو بالا میبره هم دردناکه...