2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه من شنیدم ۵ ۶ میلیون میشه بدون دارو درسته خودت هم اونجا میری؟جواب گرفتی کدوم دکتر بهتره ال یاس ...

من پیش اقاحسینی رفتم همه میگن یک سطح هستند اقاحسینی مسن تره و کمی بداخلاقتر ولی تجربه و تشخیصش خیلی خوبه، ال یاسین مهربونتر و باحوصله تر به گفته مریض هاش..

انتقال و پانکچر وهر نوع عملی رو که هر دو بالاسر بیمارند‌.

من حقیقتش یک دوره جزء به جزء هزینه ها رو یادداشت میکردم ولی بعد از مدتی دیدم خیلی روم فشار میاد و با حساب دودوتاچهارتای حقوق اقام جور در نمیاد کل نوشته هام رو ازبین بردم و گفتم هرکه درد داد هزینه درمان رو هم میده (و باید بده😁)و تا الان که خدا کمک کرد البته سخت بود ولی باید بسپری به خدا..

به نظرم تا ده تومان در نظر داشته باش..

مرکز خوبیه ولی داروهاش همه خارجیه و خودشون دارند و نیاز نیست بگردی دنبالش ولی گرونه..

ویزیت و سونو باهم ۹۰ تومانه..

برای انتقال این دوره یک تومان دستمزد پزشک شد، ۷۰۰ هزینه ازمایشگاه، تو انتقال اولم که پارسال بود دو و دویست پانکچر و انتقال و ۶۷۰ ت ازمایشگاه بود و ۶۷۰ هم هزینه نگهداری جنین برای ۸ ماه 

مابقی هزینه های ازمایشگاه برای اسپرم و ..و تعداد دفعات ویزیت و مقدار و نوع داروهاتون و...

من هنوز انجام ندادم ...مشکل مورفو یک ودی اف ای 36 هست ...قصدداشتم برم دکتر امیر جنتی ودکتر نصر که دی ...

عزیزم ماهم مشکل dfiداشتم۳۰بود.که با ژل رویال اصل و ال کارنیتین وامپول هاش سی جی و اسیدفولیک ۵ وموتیلیتی بوست و ساشه اندروفرتی وتغذیه مناسب به خصوص حذف سرخ کردنی و میوه وسبزی زیاد.الان شده ۱۱

عزیزم ماهم مشکل dfiداشتم۳۰بود.که با ژل رویال اصل و ال کارنیتین وامپول هاش سی جی و اسیدفولیک ۵ وموتیل ...

البته همشو همزمان استفاده کردو بعد۵۰روز ۱۱شد.دکترهم گفته ویتامین ای وخرنوب استفاده کنه تاتحرک بره بالا و اسپرم های سالم بهتر تشخیص داده بشه تو میکرو

عزیزم ماهم مشکل dfiداشتم۳۰بود.که با ژل رویال اصل و ال کارنیتین وامپول هاش سی جی و اسیدفولیک ۵ وموتیل ...

چقدر خوب ایشالابزودی مامان بشی...من خرنوب دادم تعداد از 14میلیون شد 2میلیون در عرض سه هفته...قطع کردم شد 45میلیون.....البته حرکت باخرنوب از30شد50ومورفو ازیک شد 3....کدوم دکتر پیشنهاد خرنوب داده؟باراول هست قصد میکرو دارید؟مورفو چند؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
چقدر خوب ایشالابزودی مامان بشی...من خرنوب دادم تعداد از 14میلیون شد 2میلیون در عرض سه هفته...قطع کرد ...

من بیمارستان صارم میرم.من قبلا هم خرنوب میدادم تحرک از۱۵تا۳۲هم رسید.تعدادکم نشد.من یه بار ای وی اف کردم منفی شدیعنی دوبار انتقال دادم اولی منفی.دومی مثبت شد ولی هفته ی ۵و ۷سقط شدن.ازمایش کامل دادیم معلوم شدازdfiهست.مورفو بدون دارو۴هست.بادارو بالا میادیکم.ولی تازگیا ازمایش ندادیم

چقدر خوب ایشالابزودی مامان بشی...من خرنوب دادم تعداد از 14میلیون شد 2میلیون در عرض سه هفته...قطع کرد ...

ولی به نظرم خوب شده بوده.چون تو بارداری طبیعی تحرک مهمه.و تو میکرو مورفو.که خرنوب دوتاشوهم خوب میکرده.

ولی به نظرم خوب شده بوده.چون تو بارداری طبیعی تحرک مهمه.و تو میکرو مورفو.که خرنوب دوتاشوهم خوب میکرد ...

اره خوب بود البته شاید تعدادم بعد که شد 65 بعلت خرنوب بوده چون من دوماه دادم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
من بیمارستان صارم میرم.من قبلا هم خرنوب میدادم تحرک از۱۵تا۳۲هم رسید.تعدادکم نشد.من یه بار ای وی اف ک ...

اگر مورفو 4هست وتحرک هم 35...یکم تلاش کن شاید طبیعی شدی...من همش نگران دی اف ای هستم که یهو نیادپایین

من پیش اقاحسینی رفتم همه میگن یک سطح هستند اقاحسینی مسن تره و کمی بداخلاقتر ولی تجربه و تشخیصش خیلی ...

مرسی ستاره جون

فقط یه انتقال منفی داشتی؟

چندتا جنین داشتی

مشکلت چی بود