2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟ ما هم خدا رو شکر خوبیم عزییییییزم به سلامتی زایمان کردی، کی؟؟ 😍 😍 😍 😍  ...

خدا رو شکر ک خوبین،

من چهارشنبه دو هفته پیش زایمان کردم.

ساعت ۴ و ۴ و ربع.

راستش شیرم کم نیست.وقت کم میارم.

این اس ان اس بدیش اینه ک باید خودمم بشینم پاش.

من اگر وقت داشته باشم مشکلی ندارم، ولی دو تا همزمان ک بخوان ، کم میارم.

امروز بردم دکتر ، برخلاف تصورم گفت احتمالا دل درد و اذیتش از شیر خشکه تا شیر خودت ،

و تا کیدش روی شیر خودم بود.

از صبح تا حالا شیر خودمو دادم. بهتره.گریه نکرده زیاد.شیر خشکشم عوض کرد.

امیدوارم اذیت نشه و‌نکنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومی چجوری وزن نوزاد رو کنترل میکنین? تو بهداشت?یا مطب دکتر?

هردو کنترل میکنن.ولی اینماه ک.مطب نرفتم.بهداشت هم بخاطر واکسن ک رفتم وزنشو چک کرد..ولی کلا اینروزا هیمکدومشو غیرضروری نباید رفت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزدلم نمیدونم صبح یهو چی شد ، داشتم بیهوش میشدم ،اصلا انتظار خونریزی نداشتم😓 ببخشید همه رو ن ...

خب خداروشکر قطع شده .والا توابن شرایط دکتر نری بهتره

من موقع خونریزی تا1هفته امپول زدم و چون برا من لک بینی و ترشحات خونی قطع نشد و ادامه داربود کلا انوکساهم حذف کردن برام.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قربونت عزیزم منم خوبم شکر خدا فسقلی بهتر شده نه شیر خشک ندادم چون دوباره وزن کردم خوب بود الان دوبار ...

عزیزم بنظرم شیرت خوبه ها خداروشکر.همیبنکه میریزه نشونه زیادی شیره فقط چیزای مقوی هم بخور ک شییرت غنی و چرب باشه

ورزش هم نمدونم از کی میشه شروع کرد..بذار بقیه ک میدونن راهنماییت کنن گلم.منکه ن وقتش دارم ن حالشو😅😂😂

سلام نفسی جان، ببخشید من دخالت میکنم، بهتره تو این شرایط اینکارو نکنی، اگه بچه بیفته رو اسهال باید ب ...

ممنون عزیزم.دخالت چیه گلم لطف کردی❤ اره درست میگیی از این جنبه نگاه نکرده بودم..شوهرمم نمذاره عوض کنم شیرشو.میگه ی خرده وزنش کم باشه بهتر از اینه ک.مریض شه دورازجون

سلام عزیزدلم نمیدونم صبح یهو چی شد ، داشتم بیهوش میشدم ،اصلا انتظار خونریزی نداشتم😓 ببخشید همه رو ن ...

عزیزم امپول یاشیاف یاهر داروی پروژسترونی یکدفعه قطع نباید بشه حتما بایه دکتر معتمد مشورت کن😍

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
زینبی جان اسپرین و انوکسا رو قطع کردم ، راستش من تو این سه روز که آنوکسا میزنم بعدش دل درد میگیرم تخ ...

سلام عزیزم،خداروشکر.از صبح تو فکرت بودم 💚💚تو دستورات بعد از عمل نوشته درصورت لکه بینی و خونریزی روزی سه تا آمپول پروژسترون ۵۰ میلی گرمی یکجا تو یه سرنگ تزریق شود اگه  به دکتر دسترسی نداری فعلا این کارو انجام بده خدا بزرگه

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
خب خداروشکر قطع شده .والا توابن شرایط دکتر نری بهتره من موقع خونریزی تا1هفته امپول زدم و چون برا من ...

الان دستمال میکشم هست ولی دیگه لباسم کثیف نمیشه ، دلم میخواد برم دکتر قشنگ بهم بگه چیکار کنم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام عزیزم،خداروشکر.از صبح تو فکرت بودم 💚💚تو دستورات بعد از عمل نوشته درصورت لکه بینی و خونریزی رو ...

ممنونم عزیزدلم لطف کردی ، فردا اگه دکتر پیدا کنم میرم وگرنه همین روشو ادامه میدم ، برام دعا کن به خیر بگذره😘

عزیزم امپول یاشیاف یاهر داروی پروژسترونی یکدفعه قطع نباید بشه حتما بایه دکتر معتمد مشورت کن😍

چشم دعا کنیدفردا ان شاالله بتونم یه دکتر خوب پیدا کنم یا حداقل رویان باز باشه جوابمو بدن 

ممنونم عزیزدلم لطف کردی ، فردا اگه دکتر پیدا کنم میرم وگرنه همین روشو ادامه میدم ، برام دعا کن به خی ...

توکل بر خدا ....اول از همه استرس نداشته باش و همه چی رو بسپار به خدا و سعی کن استراحتتو بیشتر کنی💚💚💚واست ده تا صلوات فرستادم انشالله صدای قلبش(قلبشون)رو هم میشنوی و خیالتم راحت میشه🤲🤲🤲.. 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》