2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
سلام دوستان ممکنه بعد تعطیلات مراکز ناباروری تعطیل باشن به خاطر کرونا؟؟

والا دکتر من که گفت از پنجم عید به بعد هستم مطب اگه پری شدی بیا بزارمت تو سیکل بعد عید انتقال بدم مرکز من گاندیه تازه من دوست داشتم انتقال ندم به خاطر کرونا ولی دکترم گفت ربطی به هم ندارن

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
نه گلم اصلا کار بدی نیست دستگاه sns بخر تا هم سینه خودت شیرش زیاد بشه بر اثر مکیدن نی نی هم خیالت را ...

ای جانم 😂 خدا حفظش کنه واستون 💙

ممنون از راهنماییت 💗

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ کتابهایی خوبه برا نوزاد منم بخونم

من الان دارم کتاب کودک من از دکتر جواد فیض رو میخونم.حتی راجع به چطور حمام کردن نوزاد هم در روزای اول توضیح داده و خیلی کامل هست.دو تا کتاب دیگه هم برا تربیت کودک گرفتم ولی هنوز نخوندمشون.گفتم اول از مراقبتهای دوران نوزادی شروع کنم

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
عزیزم من بعد بارداری هماتوم گرفتم هی بزرگ شد انعقادی دادم ازمایش دادم دیدم انعقادی دارم و هر روز انو ...

دکتر منم بدون آزمایش برام انوکسا هپارین نوشت تا همسرم خرید اورد تعجب کردم اخه چرااااااا

اسپرینم داده بود .منم زنگیدم گفت بخاطر رشد جنین الکی گفتم حساسیت به انوکسا دارم و دوران هایپری میزدم خونم رقیق شده و بند نمیومد . دیگه حذفش کرد .الان امپولها هم همینجوری مونده دستم .اما استفاده نکردم 

بعضیها هم الکی بهت میدن .عوارض دارو بیشتر از فایدشه بنظرم جنین کم وزن بهتر از استفاده از داروییه که عوارض داره 

دوستم من مولفیکس استفاده میکردم روبه بالا نشتی میداد وحشتناک.یعنی من هرروز کلی لباس میشستم .حالا لبا ...

عزیزم پریما راحت پیدا میشه? و اینکه برای نی نی اول چه سایزی باید خرید?

دکتر منم بدون آزمایش برام انوکسا هپارین نوشت تا همسرم خرید اورد تعجب کردم اخه چرااااااا اسپرینم داد ...

چه خوب،به منم بدون آزمایش آنوکسا و آسپرین داده، شما هیچکدوم استفاده نکردی؟