2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
اره دیگه مهم سلامتیشونه...حالا من پسرم وزن خوبی هم نمیگیره شیرنان میدم تو چ شیری میدی

من آپتامیل میدم تا حالا ماهی 1 کیلو اضافه کرده.دکتر گفت آپتامیل بهتر از همشونه فقط فک کنم مزه ش خوب نیس ک البته پسر من ماشالله خوب میخوره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
باید بخرم ندارم 😭 الان روز تعطیل بدون نسخه بهم میدن ؟ حتی جرات ندارم شوهرمو بیدار کنم از استرس حالت ...

رها جان من امپول پروژسترون دارم اگه خواستی غرب هستم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آپتامیل میدم تا حالا ماهی 1 کیلو اضافه کرده.دکتر گفت آپتامیل بهتر از همشونه فقط فک کنم مزه ش خوب ...

اره اپتامیل همه میگن بهترین شیره نزدیکترین شیر ب شیر مادر 

من همون اول تو بیمارستان گفتن نان بگیر همونو دادم دیگه ماه اول هم خوب بود وزنش ولی ماه های بعد نه..اصلا کم میخوره شیر ابنماه ک دیگه افتضاح بود فقط300گرم اضاف کرده..

تواین شرایط ک دکتر هم نمتونم ببرم ک شیرشو عوض کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فک نکنم از بین ببرن به طور معمول خودشون زنگ میزنن و ازتون سوال میکنن واسه تمدید...خودشون شرایطو درک ...

خدا کنه واقعن شرایطو درک کنن.ممنون

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
نه عزیزم بعید میدونم از بینش ببرن.نهایتا موقعی که بخوای ازشون استفاده کنی باید هزینه رو بپردازی ...ی ...

خدا خیرت بده انشالله که همینجور باشه وگرنه حاصل همه زحماتم بر باد میره

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
نه بابا نگران نباش حالا میخوای از مرکز خودمون میپرسم برات پیام میذارم

واقعن لطف میکنید.ممنون

اره اپتامیل همه میگن بهترین شیره نزدیکترین شیر ب شیر مادر  من همون اول تو بیمارستان گفتن نان ب ...

عزیزم خودت یه بار با آپتامیل امتحان کن تو دوسه روز نشون میده ک بهش میسازه یا نه اگه نساخت همون قبلی رو بده بهش.300 گرم خیلی کمه خب.شاید از مزه اون خوشش نمیاد نمیخوره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آره گلم میشه انجام داد ولی به خاطر مسائل قانونی دور از جون همه باید تو 18 هفته انجام داد به خاطر. مج ...

اینم درسته، تا 20 هفته مجوز سقط میدن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم خودت یه بار با آپتامیل امتحان کن تو دوسه روز نشون میده ک بهش میسازه یا نه اگه نساخت همون قبلی ...

نمیدونم والا..بهم میگن سرخود شیرش عوض نکن یهو گوارش بچه ب هم مییریزه..ولی من تصمیم دارم شیرش عوض کنم بقول تو سر دو سه روز معلوم.میشه بهش میسازه یا نه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نمیدونم والا..بهم میگن سرخود شیرش عوض نکن یهو گوارش بچه ب هم مییریزه..ولی من تصمیم دارم شیرش عوض کنم ...

نترس چیزی نمیشه من یه بار عوض کردم براش ببلاک گرفتم اصلنم گوارشش بهم نریخت فقط چون خوب نمیخورد دوباره آپتامیل گرفتم.

نترس چیزی نمیشه من یه بار عوض کردم براش ببلاک گرفتم اصلنم گوارشش بهم نریخت فقط چون خوب نمیخورد دوبار ...

ممنون عزیزم. امتحان میکنم

ممنون عزیزم. امتحان میکنم

انشالله بهترین نتیجه رو بگیری عزیزم خدا گل پسرتو حفظ کنه برات