2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
عزیزم استرس نداشته باش انشالله که مشکلی پبش نمیاد خودت استراحت کم و دراز بکش و همسرت رو بیدار کن و ب ...

باشه عزیزم ممنون

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دخترا من دو روزی میشه در طول روز یکبار یکی از تخمدانم اذیت میکنه میگیره چند دقیقه بعد ول میکنه امرو ...

والا اینایی که میگی خطر نداره

اما باز تماس بگیر اگر دسترسی داری

علائم خطر تو سه ماهه سوم:

فشار بالا، دفع پروتیین، سردرد  و ورم همراه با فشار بالای 13 روی 9، سوزش سر دل، پاره شدن کیسه آب، انقباضات ریتمیک و منظم یا درد های منظم

اینا رو میدونم من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم ممنون

اگه رویان نبود با بیمارستان آرش تماس بگیر خیلیا اولش خونریزی دارن فقط آروم باش و بسپار به خدا 💚انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد 🤲🤲🤲🤲🤲💚💚

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
من شهرستانم اصلا اینجاها رو نمیشناسم ، رویان هم که کلا تعطیله😭😭 الان شوهرمو بیدار میکنم برم بیمارس ...

نههههههههه بیمارستان نرو اصلا، فقط تلفنی 

به دو دلیل بیمارستان نرو، یک کرونا

دو جلوگیری از فعالیت زیاد

این رویان یعنی همین جوری تعطیل کردن!!!نگفتم مواقع اورژانسی چی کار کنیم؟؟!!! 

گلم منم تجربه خون و لک داشتم، تو رو خدا نترس، تقریبا همه ivf ی ها دارن، خودتو نباز

نههههههههه بیمارستان نرو اصلا، فقط تلفنی  به دو دلیل بیمارستان نرو، یک کرونا دو جلوگیری از فع ...

بخدا از رویان متنفرم 😭 حتی یه کارشناس نذاشتن تلفنی جوابمونو بده ، نمیدونم الان دیگه قشنگ پاهام یخ کرده از استرس حالت تهوع شدید گرفتم ، بخدا جرات نمیکنم شوهرمو صدا بزنم ، ای خدا 😭😭😭 

بخدا از رویان متنفرم 😭 حتی یه کارشناس نذاشتن تلفنی جوابمونو بده ، نمیدونم الان دیگه قشنگ پاهام یخ ک ...

رها جون استرس به خودت نده چند تا صلوات بفرست آروم شی خونریزی و لکه بینی برای خیلی خانمهای باردار پیش میاد دفترچه بیمه و برگه مربوط به میکرو رو بده همسرت ببره داروخانه ان شاء الله امپول میدن بدون نسخه اگه ندادند درمانگاه ها خودشون میدهند یک تزریقاتچی بیار خونه برات بزنه فقط استراحت مطلق داشته باش تا قطع بشه..توکل کن به خدا..برات صدتا صلوات میفرستم مشکلی نباشه عزیزم.⚘

بخدا از رویان متنفرم 😭 حتی یه کارشناس نذاشتن تلفنی جوابمونو بده ، نمیدونم الان دیگه قشنگ پاهام یخ ک ...

عزیزم اصلا نترس،فقط استراحت کن و ۲ تا آمپول پروژسترون بکش توی یه سرنگ بزن،برای آمپول زدن هم نرو بیرون یه نفر بیار خونه،منم از ۲۰ اسفند لک و بعضی مواقع خونریزی دارم خداروشکر این روزها کمتر شده فقط فقطفقط استراحت،دکترم میگه ivf ایی ها تا ماه ۳ بارداری آمپول پروژسترون بزنن 

واقعا نمیدونم چرا مراکز درمانی ناباروری اینقدر بی تعهدند در  قبال اعتمادی که بهشون داریم همه ی مراکز ناباروری همینه فقط رویان نیست..فقط پول میگیرن واقعا خودشون باید پیگیر حال بیمارشون باشند.هیچ شماره تلفن اضطراری ندادند برای تماس..  

رها جون استرس به خودت نده چند تا صلوات بفرست آروم شی خونریزی و لکه بینی برای خیلی خانمهای باردار پیش ...

ممنونم عزیزم 😭

عزیزم اصلا نترس،فقط استراحت کن و ۲ تا آمپول پروژسترون بکش توی یه سرنگ بزن،برای آمپول زدن هم نرو بیرو ...

باشه عزیزم ممنون

نههههههههه بیمارستان نرو اصلا، فقط تلفنی  به دو دلیل بیمارستان نرو، یک کرونا دو جلوگیری از فع ...

زینبی جان میگم من روزی یک دونه امپول پروژسترون میزنم جای آمپول ها دیگه مثل سنگ شده خییلی اذیتم اگه یکی دو روز به خودم استراحت بدم امپول نزنم به جاش شیافم رو دوتا بکنم کار اشتباهیه؟؟ باور کنید شب نمیتونم غلت بزنم تو رختخواب از درد جای امپولهام..

و اینکه من هییچ علائمی ندارم طوری که یادم میره انتقال انجام دادم و جوابم مثبته فقط همین دردهای جای امپول یادم میاره کجا هستم😁 به نظرتون طبیعیه..

بچه داری خیلیییییییییییی سخته، خصوصا با افسردگی بعد از زایمان  ولی شیرین هم هست، اولش شاید لذت ...

عزیزم ممنونم از توضیحات کاملت ی دنیا لطف کردی

چقدر خوب توضیح دادی

من که واقعا هیچی نمیدونم هیچی

حتی نوزاد هم تا حالا بغل نکردم 

کتابی هم میشناسید معرفی کنی عزیزم بخونم؟ 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام من چرا روز ۴۰ پریود شدم؟ هر چی شنیدم بعد ۵.۶ ماه یا ۱سال پریود میشن😣

عزیزم بدن هر کی یجوره 

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام دوستان خوبین؟سال نو مبارک

بچه ها من پسرم تقریبا یه ماهه ک سینه نمیگیره مگه اینکه خوابش کنم اول.الان تو 5 ماهه بهش شیر خشکم میدم از همون اول.کسی میتونه راهنماییم کنه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه داری خیلیییییییییییی سخته، خصوصا با افسردگی بعد از زایمان  ولی شیرین هم هست، اولش شاید لذت ...

خیلی تبریک میگم عزیزم انشالله قدم نی نی مبارک باشه