2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045263 بازدید | 684441 پست
عزیزم خیالت راحت اگر حتی اندازه یک قاشق شیر بیاد روز اول کافیه من هیچی هیچی نداشتم، روز دوم تازه به ...

عزیزم نگران مباش

مطمان باش شیر خشک اصلا بد نیست گلم

زینبی جون بچه داری چطوره؟ خیلی سخته🙈🤣

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تو رو خدا کمکم کنید😭😭😭😭 صبح پا شدم خونریزی دارم ، قهوه ای رنگ ، مثل موقعی که پریود میشدم ...

دارم دق میکنم الانم روز تعطیله برم بیمارستان؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام عزیزم بله کاملا یادم میاد، مامان زحمت کش و قوی که دانشگاه میرفتی گلم سونو آنومالی نهایتا تا هف ...

سلام زینبی جان ببخشید خواستم اصلاح کنم که سونو آنومالی رو بین 18 تا پایان هفته 22 میشه انجام داد، من خودم 20 هفته انجام دادم، بازم ببخشید 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام زینبی جون،خوبی؟گل پسرت خوبه؟ نمیدونم منو یادت هست یا نه. ۱۴ آذر انتقال انجام دادم و خدا رو شک ...

ببخشید عزیزم در ادامه صحبت های زینبی جان باید بگم سونو آنومالی رو بین 18 تا پایان 22 هفته میشه انجام داد 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم اصلا هول نکن و نترس منم داشتم  لیست داروهاتو کامل و با دوز دقیق بگو

روزی سه تا استرادیول ، یه اسپرین ، دو تا شیاف ۴۰۰ فرتیژیست ، سه روزم هست که امپول انوکسا میزنم ، رویان بهم گفتن بعد از مثبت شدن بزنم 

عزیزم نگران مباش مطمان باش شیر خشک اصلا بد نیست گلم زینبی جون بچه داری چطوره؟ خیلی سخته🙈🤣

بچه داری خیلیییییییییییی سخته، خصوصا با افسردگی بعد از زایمان 

ولی شیرین هم هست، اولش شاید لذت نبره آدم ولی با کمک اطرافیان خصوصا همسر، وقتی افسردگی کم بشه، وقتی خوب مطالعه کرده باشی و اطلاعاتت کافی بشه عالیه

ببین بعد از زایمان آدم با بمباران بکن و نکن و روش های غلط و منسوخ قدیمی و سنتی رو به رو میشه، اگر خودت چیزی ندونی، تبدیل میشی به مردا متحرک دور جونت، چیزی که برای من اتفاق افتاد و خیلی اذیت شدم تا اعتماد به نفسم برگرده

نمیخوام بترسونمت ولی اگر یکی اینا رو به خودم گفته بود و میدونستم کمتر اذیت میشدم 

من خیلی گریه میکردم بعد از زایمان، با دلیل و بی دلیل در حدی که از شدت پف کردن چشام باز نمیشد، قطعا میدونستم که چه چیزایی رو باید بدونم این قدر اذیت نمیشدم

حتما تو اینستاگرام پیج دکتر خدیجه ظریفی رو عضو شو عالیه

بچه ها تو رو خدا کمکم کنید😭😭😭😭 صبح پا شدم خونریزی دارم ، قهوه ای رنگ ، مثل موقعی که پریود میشدم ...

عزیزم آمپول پروژسترون بزن به جای شیاف...

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزیزم آمپول پروژسترون بزن به جای شیاف...

باید بخرم ندارم 😭 الان روز تعطیل بدون نسخه بهم میدن ؟ حتی جرات ندارم شوهرمو بیدار کنم از استرس حالت تهوع گرفتم😭😭

روزی سه تا استرادیول ، یه اسپرین ، دو تا شیاف ۴۰۰ فرتیژیست ، سه روزم هست که امپول انوکسا میزنم ، روی ...

عزیزم اول از همه یه شیاف رو کم کن و به جاش دو تا آمپول پروژسترون بزن 

اگر قطع نشد لک و خون، آسپرین هم قطع کن

اگر نشد انوکسا هم قطع کن

*اینا رو که گفتم یادت باشه *

اول زنو بزن بلوک زایمان بیمارستان آرش، یا بلوک زایمان بیمارستانی که دکترت هست(بعضی دکترهای رویان جاهای دیگه هم هستن)، بگو حتما میخوایی با دکترت صحبت کنی و کلی پیاز داغشو زیاد کن و از خود دکتر نه منشی و ماما دستور بگیر

سلام زینبی جان ببخشید خواستم اصلاح کنم که سونو آنومالی رو بین 18 تا پایان هفته 22 میشه انجام داد، من ...

آره گلم میشه انجام داد ولی به خاطر مسائل قانونی دور از جون همه باید تو 18 هفته انجام داد به خاطر. مجوز سقط

باید بخرم ندارم 😭 الان روز تعطیل بدون نسخه بهم میدن ؟ حتی جرات ندارم شوهرمو بیدار کنم از استرس حالت ...

عزیزم استرس نداشته باش انشالله که مشکلی پبش نمیاد خودت استراحت کم و دراز بکش و همسرت رو بیدار کن و برگه مراقبت های بعد از میکرو که بهت دادن ببره داروخونه من بدون نسخه بهم شیاف دادن شاید به تو هم  بدن ..خده بزرگه عزیزم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزیزم اول از همه یه شیاف رو کم کن و به جاش دو تا آمپول پروژسترون بزن  اگر قطع نشد لک و خون، آس ...

من شهرستانم اصلا اینجاها رو نمیشناسم ، رویان هم که کلا تعطیله😭😭 الان شوهرمو بیدار میکنم برم بیمارستان