2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سوال دیگم بپرسم میتونم مرغ ترش بخورم؟ فقط توش گردو نریزم رب انارش ضرری نداره برام؟

عزیزم منکه دو سه روز تو این مدت اکبرجوجه خوردم با رب انار ،حالا البته نمیدونم جواب آزمایشم چیه ولی اصلا به غذا اهمیت ندادم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ایشالله بیای بگی بتات بالاست  واقعا خوشحال میشم

قربونت برممم من ان شاالله دل هممون شاد بشه ،تا نیم ساعت دیگه جوابش میاد مردم از استرس

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم منکه دو سه روز تو این مدت اکبرجوجه خوردم با رب انار ،حالا البته نمیدونم جواب آزمایشم چیه ولی ا ...

مرسی گلم همش میخوام بدون فکر و استرس باشم باز میبینم نمیشه

عزیزم شما تا اخرش مورچه ای راه رفتین یا راحت و عادی؟

قربونت برممم من ان شاالله دل هممون شاد بشه ،تا نیم ساعت دیگه جوابش میاد مردم از استرس

خیلی لحظات سختیه 

ولی دیگه بعدش به ارامش میرسی ایشالله 

منم استرس گرفتم برات

خدایا شکرت 
سلام.خانوما بیاین بگین داروهاتونو چطوری کم کردین؟؟؟ دکترم دیگه مطب نمیاد.منشیش میگه دارهاتو قطع کن. ...

عزیزم من میرم ۶ امروز بمن گفت که از هفته دوم عید استرادیولم و ی هفته بکنم دوتا هفته بعد یکی هفته بعد قطع کنم شیاف همچنان باقیه ولی استرادیولو اینجوری گفت قطع کنم. مطمینی باید قطع کنی؟ دکترت باید بگه بهت

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
قرص دمیترون مصرف میکنم اما بازهم نرمال نیستم.اگه نخورم حالم بد میشه فقط روزارو میشمرم بگذرن

امروز بمن دیمیترون داد ببین رفتم نون سوخاری گرفتم خیلی خوبه هم سبکه هم سیرت میکنه هردوساعت بذار یکم دهنت بمن گفت تند تند اب سیرابی بخورم انشالله به خیر میگذره راستی اگر میتونی برو بیرون هوایی بخور تو خونه خیلی بدتره حال ادم

مامانهااگرروز انتقال تب کنیم وتاسه روز تب داشته باشیم جنین ازبین میره؟

امرور ی خانمی گفت درست بعد انتقال ی هفته تب ۴۰ درجه داشت خداروشکر دوقلو باردار بود بسپاربخدا

عزیزم رفتی سونو؟ 

اره امروز رفتم خداروشکر ی دونه جوجه دارم الحمدالله قلبش تشکیل شده انشالله خودت بری ببینی جوجتو تو مانیتور حس خیلی قشنگیه الهی قسمت همه بچه های منتظر تاپیک

خانم گلیااا من از هجدهم داروهاموقطع کردم ولی فعلا که پری نیومده تا ببینیم احتمال موند اواخر اسفند دی ...

اولا که انشالله باردار بشین و پری تا نه ما دیگه نیاد .....بعدش هم اگه مرکز ناباروری میری  قبلش برو مطب مرکزدکتر زنان ویزیتت میکنه و فکر کنم باید جواب آز بارداری هم ببری تا مطمئن بشن باردار نیستی و بعد دستور میکرو میده و اگه دارویی چیزی نیاز بود واست مینویسه و میگه روز دوم یا سوم پریودی برید که سیکلتون رو شروع کنه به امید خدا❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
خب راه حلش چیه؟گفتن که خنک نگه داره؟ اسپرمای شوهر من مورفوشون یک و حرکت صفر هستن.دوبار پانکچر شدم.ب ...

نه هیچی نمیگن که چیکار کنیم

دکتر بهش گفت شما همینی دیگه

باید انقدر میکرو انجام بدین تا یکیش بشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️