2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست
شما نمیری واسه ازمایش؟؟ یا دو باره بی بی چک میزاری؟؟

فردا وپس فردا بی بی میزنم اگه مثبت شد زنگ میزنم مرکز اگه گفت حتماباید بری ازمایش میرم اگه گفت لازم نیست نمیرم چون به خدامیترسم ازخونه در‌شم اونم برم یه جای عمومی 

👶👶
سلام دوست جونیا. من ساعت ۴ و ۴ ربع زایمان کردم. خدا رو شکر بچه ها خوبن. خودمم خستم.

سلام مرجان جون چشمتون روشن 😍😍😍

خدا حفظشون كنه زير سايه پدر و مادر 💋💋💋🌹🌹🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه کیست رو میشه خالی کرد اخه دوستم قبل تخمک کشی دو سه تا کیست اندومتریوز داشت امروز رفته بود سونو ...

کیستی که جدار ضخیم نداشته باشه و ساده باشه موقع پانکچر با همون سوزن پانکچر که تخلیه بشه ممکنه دیگه رشد نکنه...ما که سر عمل پانکچر میرفتیم گاهی به ظاهر فولیکولایی که برمیداشتن وقتی داخل لوله میشد آندومتریوز از آب در میومد

بچه هااااا دوست جونیااااا آزمایشم مثبت شدددددد😭😭😭 خدایاااا شکرت ،الهی بحق حضرت زهرا این لحظه قسمت ...

عزيزم خيلي خيلي مباركه خدارو شكر 😍😍😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه اثر آمپول اینقد نمیمونه، مامان شدی عزیزم ان شاالله 🙏

عزيزم مامان شدنت مبارك انشالله ني ني رو سالم بغل كني❤️❤️

شما سيكلت نچرال بود درسته ؟ داروهاتو ميگي و اينكه آمپول پروژسترون هم داشتي هروز؟

افرین👏👏👏 از اولم زرنگ بودی. انتقال اول میگیری سریع😁😁😅😅 🧿🧿ماشالله لاحول و لا قوة الی بالله ...

سلام هومت  جان خوبي عزيزم ني نيت خوبه ؟ خيلي وقته نبودي عزيزم  انشاالله اين ماه آخر هم به سلامت بگذره و گل دخترت رو سالم بغل كني 💋💋💋

عزيزم مامان شدنت مبارك انشالله ني ني رو سالم بغل كني❤️❤️ شما سيكلت نچرال بود درسته ؟ داروهاتو ميگي ...

ممنون جانم، بله من سیکلم نچرال بودش، از روز 3 پریود تا هفت شبی دوتا لتروزول،روزهای 8 و 9و 10 و 11 هم آمپول اچ م جی به نام پی دی هوموگ، روز 12 سونو شدم، گفتن ضخامت خوبه، فک کنم دو روز بعدش دوتا آمپول اچ سی جی به نام پی دی پرگ تو یه سرنگ که دوتا پودر بود با یه آب مقطر تزریق کردم، پنج روز قبل از انتقال هم روزی دوتا آمپول پرژسترون میزدم، البته از 6 روز قبل انتقال هم آنوکسا را شروع کردم که هنوزم ادامه داره،بعد از انتقال هم تا 3 روز 2تا آمپول پرژسترون داشتم و تا الان هم روزی یه دونه شیاف آمپول هاش سی جی هم از سوم انتقال تا 12 هر سه روز یه بار نصف باید تزریق میکردم، 

سلامممم عزیزدلممممم باورم نمیشه مثبت شدم😭😭 خدایا شکرت

خیلی خیلی تبریک میگممم مامان رهااا دیدی گفتم مثبتی خیلی خوشحال شدم برات

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
اولا که انشالله باردار بشین و پری تا نه ما دیگه نیاد .....بعدش هم اگه مرکز ناباروری میری  قبلش ...

مرسی عزیزم از توضیحات و راهنماییت 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عزیزم خوبی؟ میشه بگی هزینه ی میکرو دکتر رستمی حدودا جقدر میشه؟ و نوبت دهیش جطوره؟

عزیزم هزینه میکرو تقریبا 15 میشه، نوبت دهیش هم حضوری هست و خدارو شکر دیر به دیر نیست تا اونجایی که اطلاع دارم

سلامممم عزیزدلممممم باورم نمیشه مثبت شدم😭😭 خدایا شکرت

مبارکه گلمم ان شالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم هزینه میکرو تقریبا 15 میشه، نوبت دهیش هم حضوری هست و خدارو شکر دیر به دیر نیست تا اونجایی که ا ...

۱۵تومن که خیلی خوبه،،بس جرا میگن رستمی بخوای بری باید یه گونی بول با خودت ببری، والا من دوبار بیش دکتر بخشایی میکرو شدم هر دوبار هم ۱۵ تومن و منفی، والا ازترس گرونیش نمیرفتم

افرین👏👏👏 از اولم زرنگ بودی. انتقال اول میگیری سریع😁😁😅😅 🧿🧿ماشالله لاحول و لا قوة الی بالله ...

اورین ننه سوال منم بود   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸