2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست
خدا نی نی نی تونو براتون حفظش کنه

مرسی عزیزم اگر دارین براشمارم حفظ کنه اگر هنوز ندارین به زودی مامان بشی انشالله😍😍😍😍😘😘😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
عزيزم اصلا غذاهاي چرب نخور چون تهوعت رو زيادتر ميكنه و اينكه اصلا پر خوري نكن از يه طرف هم نزار معدت ...

مرسی عزیززززممم ممنونم ی دنیا ممنون

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما یه سوال من پری دوم اگه زودتر از ۱۵ فروردین بشم مثلا ۹ یا ۱۰ خودم استرادیول مثل قبل شروع کنم بخ ...

فک کنم باید قبلش سونو بشید و. دوز استرادیول را براتون مشخص‌ کنن و شایدم بخوان داروهاتو عوض کنن

خانما یه سوال من پری دوم اگه زودتر از ۱۵ فروردین بشم مثلا ۹ یا ۱۰ خودم استرادیول مثل قبل شروع کنم بخ ...

سلام شما میخواین بعد عید انتقال بدین یعنی داروهاتونو استفاده کنید؟

من امروز پریود شدم بالاخره دکترم گفت اگه اخرای اسفند پریود شدی میتونی قرصاتو مصرف کنی منم میخوام ال دیمو شروع کنم ولی میترسم که مراکز باز نباشن به خاطر کرونا 

۲۰ بهمن عزیزم.ممنون😘 من بچم بریچ بود و سزارین بودم و گفتم بیهوشم کنن حتما شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ ببری ...

عزیزم خیلی مبارکه به سلامتی ایشالله قدمش،براتون پرخیر و برکت باشه. کدوم بیمارستان بودی یعنی خود بیمارستان عرضه ی شیاف نداره . منم میخوام سز کنم ترجیح خودم بیهوشی کامله تا ببینم خدا چی میخواد .چیا برا خودت و نینی جز ضروریات بود و منم حتما ببرم 

الان خوبی درد داری از دکترت راضی بودی با این داستان کرونا نمیخوام به کسی بگیم با همسرم از پسش برمیاییم

آخی امیدواری که خوبه منم دیدم تو زندگی هروقت دست از چیزی کشیدم و رهاش کردم اتفاق افتاده حتی بیخیال ...

الهی خوشبخت بشی عزیزم.راستش من اصلا بیخیال ازدواج نشده بودم.ولی در مورد شوهرم اصلا روش حساب نکرده بودم و فکر نمیکردم ازدواج کنیم ولی اتفاق افتاد.

خدایا شکرت  
آخی امیدواری که خوبه منم دیدم تو زندگی هروقت دست از چیزی کشیدم و رهاش کردم اتفاق افتاده حتی بیخیال ...

چطور میشه رها کرد؟مخصوصا منکه ۴۱ سالمه و همش نگرانم که دیگه نتونم‌بچه دار بشم.همش فکر و ذکرم بچه س.همسرم خیلی مشکل داره بطوریکه حتی با آی وی اف فعلا موفق به بارداری نشدم.

خدایا شکرت  

بچه ها من اصلا اووبوست پیدا نمیکنم.چیکار کنم؟قرصی هست که بشه جایگزین کرد؟مثلا پزشکم برا ۳ ماه تجویز کرده بود.یک ماه و نیم‌گذشته من هنوز پیدا نکردم.به خاطر کرونا هم تا حد امکان‌نمیرم بگردم دنبال دارو.

خدایا شکرت  
چطور میشه رها کرد؟مخصوصا منکه ۴۱ سالمه و همش نگرانم که دیگه نتونم‌بچه دار بشم.همش فکر و ذکرم بچه س.ه ...

چی بگم عزیزم

ایشالا که مشکل شوهرت حل میشه

برو تخمکاتو فریز کن بعد خدای نکرده اون خوب میشه تو تخمک نداری

فک کنم باید قبلش سونو بشید و. دوز استرادیول را براتون مشخص‌ کنن و شایدم بخوان داروهاتو عوض کنن

اره باید سونو بشم خدا کنه فروردین باز بشه مرکز  می خوام انتقالمو بدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام شما میخواین بعد عید انتقال بدین یعنی داروهاتونو استفاده کنید؟ من امروز پریود شدم بالاخره دکترم ...

اره می خوام انتقال بدم 

چیکار کنم این مدت انتقال قبلیم منفی شد مشکلیم نداریم ولی نمی دونم چرا 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره می خوام انتقال بدم  چیکار کنم این مدت انتقال قبلیم منفی شد مشکلیم نداریم ولی نمی دونم چرا& ...

خدا کنه مراکز باشن انتقال بدیم منم خیلی دوست دارم که زود تر انتقال بدم اما میترسم بعد عید اوضاع بدتر بشه