2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
حالا تو این دو ماه اقدام طبیعی میکنم ببینم چی میشه پس من یه هیسرو حتما انجام بدم یه دونه هم آزمایش ...

حتما ازمایشهای ایمنی انعقادی رو انجام بده گلم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
به سلامتی و خوشی ان شاء الله ان شاء الله که نی نی های عجولی نباشن و این یه هفته رو هم جا خوش کنن تو ...

ممنون.

ولی دکتری ک باهاش زایمان دارم اصرار داره فردا بستری بشم.

وزناشون بالاس. بخاطر قند هم میگه ریسک نکنیم.

فردا ۷ میرم. دعا کنین ، خدا خودش به خیر بگذرونه.

ممنون.

دوستان همگی التماس دعا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چکارکردین با تهوعتون؟ من خیلی حالم بده هیچی نمیتونم بخورم مگر همسر عصر بیاد یکم غذا گرم کنه من بخورم ...

تو تهوع هیچ کس مثل من نیست فکر کنم؛ هنوز روزی چند دفعه بالا میارم گلاب به روت!

تجربه من اینه که نزار معدت خالی بمونه.هرچقدر بیشتر خالی بمونه و گشنگی بکشی حالت تهوعت بیشتر میشه.قرص دمیترونم تا روزی دوتا میتونی بخوری.تهوع رو کم میکنه.

ممنون. ولی دکتری ک باهاش زایمان دارم اصرار داره فردا بستری بشم. وزناشون بالاس. بخاطر قند هم میگه ر ...

اره ریسک نکن اصلا...به سلامتی...

من و نی نی براتون دعا میکنیم اگه قابل باشیم 😍😍

ان شاء الله زایمان خوب و راحتی داشته باشی.من ذوووق 😍😍

ان شاء الله که بارداری عزیزم..توکل به خدا

😭😭😭😭😭😭😭

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده
ممنون. ولی دکتری ک باهاش زایمان دارم اصرار داره فردا بستری بشم. وزناشون بالاس. بخاطر قند هم میگه ر ...

ان شالله به راحتی و سلامتی نی نی هاتونو بغل میگیرید،،   منم از شما التماس دعای ویژه دارم عزیزم، الان دعای شما در حق دیگران گیراتره

عزیزم ایشالله سلامت بغلشون کنی 

التماس دعای فراوون .اصلا ارامش ندارم هر روز فکر میکنم کرونا گرفتم دلم میخواد چشمام بسته شه وبیستم  ماه بعد بشه و منم نینیمو با ارامش  بغل کنم  .تورو خدا خیلییییییییی التماس دعااااااااااااااااااااا

خیلی نااروممم 😭😭😭😭

سلام عزیزم.هنوز صبر کردیم.چن پیشرفتی نداشت باز شدن رحم.دکتر گفت صبر کنیم و ختم بارداری رو نوشت ۳۷ هف ...

انشالله که بمونن تا ۳۷ هفته به سلامتی😘😘😘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
به دکترت میگفتی ویتامین بده  برای من شیرم خوب بود الان احساس میکنم کم شده و وزن نگرفته ببینم د ...

مال منم بعضی وقتا سرش و تکون میده پس برا این که شیر نمیاد

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مکملامو ک میخورم عزیزم شیر کم باشه معمولا سینه میگیرن ولی اگه شیشه بدی عادت میکنن ب شیشه سینه نمیگی ...

دخترم سینه تو دهنش بع۱ی وقتا سرش و تکون میده چپ و راست و غر میزنه

ارامش جون قدم نورسیده مبارک .کی زایمان کردی و کدوم بیمارستان .تجربیاتتو ممنون میشم در اختیارمون بگذا ...

۲۰ بهمن عزیزم.ممنون😘

من بچم بریچ بود و سزارین بودم و گفتم بیهوشم کنن

حتما شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ ببرین با خودتون و اگه از کمر به پایین سر شدین تا چندین ساعت سرتونو تون ندین اصلا حتی این ور اون ور نکنین و نوشابه و نسکافه ببرین بخورین بعدش که زودتر از تنتون در بیاد مواد بی حسی🌷🌷سوالی داشتی بپرس عزیزم

فعلا که استراحتم من از هفته پیش که جواب ازمایشم مثبت شد لکه بینی داشتم بتامم بالا رفته بود شنبه هم س ...

عزیزم منم ماه ۲ و ۵ خونریزی شدید کردم نگران نباش و شیافت و زیاد کن و اگه ادامه داشت اسپرین یا انوکساتو قطع کن

خانوما تکونای زیاد نی نی خطرناکه?

نه مال منم بعضی وقتا خیلی شیاد بود🌷