2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه ها رویان در چه وضعیه؟به خاطر کرونا پذیرش مریض کم‌نشده؟

اکثر جاها که تعطیلن حالا رویانو خبرر ندازم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان پیشاپیش از سوالی که میپرسم معذرت میخوام ، من وقتی ای یو ای انجام دادم شیاف رکتال استفاده میکردم و مشکلی نداشتم چیزی هم بیرون ریخته نمیشد ، موقع انتقال اولم شیاف اندومترین داشتم که فقط باید واژینال استفاده میشد که ترشحات سفیدش ریخته میشد بیرون تا اینجا مشکلی نیست ولی الان دوباره شیاف رکتال دارم تا امروز هم مشکلی نبودش ولی از امروز ببخشیدا ترشح نارنجی میاد بیرون اونم به مقدار زیاد !!!  این عادیه آخه مواد شیاف که نارنجی نیست و دفعه قبل هم چیزی نبود تا حالا همچین چیزی شنیدید ، واقعاً معذبم زنگ بزنم مرکز و همچین چیزیو بپرسم میشه راهنماییم کنید

خانم گلیااا چن روز بعد قطع داروها پری میاد میخام زودتر بیاد که به اول عید نخوره 😩

من که هر دو دفعه ام تا قطع کردم فرداش پریود شدم 

یه روزم نشد که پری شدم

بر هرکس فرق داره دیگه نهیت یه هفته طول بکشه البته زیر یه هفته اس

بچه ها رویان در چه وضعیه؟به خاطر کرونا پذیرش مریض کم‌نشده؟

سلام عزیزم من که هفته پیش اونجا بودم میشنیدم که تلفنی به مریضا میگفتن دیگه پذیرش مطب انجام نمیدن کلاً افرادی که دارو استفاده کرده بودنو فقط کاراشونو انجام میدادن چون دیگه چاره ای نبود ولی میگفتن شروع درمان اصلاً نداریم تازه بعد از عید تماس بگیریم بگیم تکلیف چیه ،،

سلام دوستان پیشاپیش از سوالی که میپرسم معذرت میخوام ، من وقتی ای یو ای انجام دادم شیاف رکتال استفاده ...

حتما شیفات فرق میکنه شرکتش

منم یه بار یه شیافی از یه شرکت دیگه استفاده کردم مثل تو نارنجی شد

نگران نباشی بر خود شیافه

@مرجانوآسمان     عزیزم بیا از خودتو نی نی ها خبر بده بهمون 😍😍😍

سلام عزیزم.هنوز صبر کردیم.چن پیشرفتی نداشت باز شدن رحم.دکتر گفت صبر کنیم و ختم بارداری رو نوشت ۳۷ هفته. الان ۳۶ هستم.

تا یک هفته اگر اتفاقی نیفته. 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
حتما شیفات فرق میکنه شرکتش منم یه بار یه شیافی از یه شرکت دیگه استفاده کردم مثل تو نارنجی شد نگران ...

ممنونم عزیزم جواب گفتی ، خیالم راحت شدش پس مواد خودشه آخه هشت روز استفاده کردم خبری نبود گفتم یکدفعه عفونت نگرفته باشم

ممنونم عزیزم جواب گفتی ، خیالم راحت شدش پس مواد خودشه آخه هشت روز استفاده کردم خبری نبود گفتم یکدفعه ...

نه خیالت راحت باشه منم هفته پیش که دوره انتقالم بود یه بار گذاشتم قشنگ نارنجی نارنجی بود

عزیزم.خب پمادی چیزی نداده بزنی.؟ بعد هم من ی چیزی شنیدم بچه هایی ک زیاد جوش قرمز میزنن ممکنه ب پروت ...

یه پماد داده بیشتر صورتشو خشک میکنه اره منم شنیدم چند وقتیه شیر پنیر کره گوشت گاو نمیخورم کلا کچل نشم خوبه 😒حبوبات بخاطر نفخش نمیخورم موندم چی بخورم چی درست کنم 😩

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوستان شما هم تو بارداری بی خواب بودید یا هستید

گلم منم خوابم کم شده بودم  خیلی مثل جغدا بیدار بودم 😆 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸