2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام زینب جون خوبی. گل پسرت خوبه .میخوابه یا شیطون بلاس و شب زنده دار😂 زینب جون از ساک بیمارستان ا ...

عزیزم پوشک ۴.۵ تا ببر کافیه

و ناف بند نیازی نیست الان دیگه نمیبندن

زودتر ناف میفته نبندی باید هوا بخوره

۱دست لباس برای نوزاد ببر که خواستی بیاری خونه اونجا عوض کنی

و پتو که بپیچی توش نوزاد و بیاری خونه🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام مرجان و اسمان و یکی صدا کنه ببینم زایمان کرد خوبه🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره از بازار عزیزم

ممنون عزیزم😘😘😘

نه بجز مامان بابام و شوهرم کسی نمیدونه مال خودم نیس میگم یعنی فکر میکنن نصفش از منه و میگن 

اصلا از این فکرها نکن عزیزم.دنیا که بیاد میبینی همه میگن چقدر شبیه خودته 😍دیگه اصلا اصلا پیش هیچ کس حتی همسرت هم یاداوری نکن این موضوعو.هفته هات که بره بالاتر و نی نی لگدت بزنه به کل فراموش میکنی این موضوع رو

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آخه من مشکل ندارم همینطوری گفتم چک کنم چون دو تا انتقالم منفی شد در چه صورت پیشنهاد هیستروسکوپی می ...

هیستروسکوپی اصلا سخت نیست.من لاپاراسکوپی هیستروسکوپی کردم.یه هفته ای خوبه خوب شدم.تو هیسترو معلوم شد هم چسبندگی داشتم هم سپتوم.تو سونو هیچی نشون نمیداد.برطرف کرد دکترم برام ؛ انتقال دادمو نتیجه گرفتم خداروشکر

هیستروسکوپی اصلا سخت نیست.من لاپاراسکوپی هیستروسکوپی کردم.یه هفته ای خوبه خوب شدم.تو هیسترو معلوم شد ...

واقعا اخه من عکس رنگی انداختم خوب بوده و لوله هام باز بودن و چسبندگی نداشتم

میشه تو عکس رنگی نشون نده؟

ببین من فقط سمت چپم یه کیست اندومتریوز ۳ سانت دارم همین

ولی ۲ بار انتقال دادم و منفی شده از این ترسیدم که چرا نگرفته 

میدونی هزینش چقدره

واقعا اخه من عکس رنگی انداختم خوب بوده و لوله هام باز بودن و چسبندگی نداشتم میشه تو عکس رنگی نشون ن ...

واسه منم تو گزارش عکس رنگی نوشته بود همه چی اوکیه.ولی دکترم عکسو دید گفت چسبندگی داری! حتی تو سونو دکتر نصر هم همه چی خوب بود.

به نظرم بررسی بشی بد نیست.شانس طبیعی باردار شدنم میره بالا ولی باز با دکترت مشورت کن.

هزینه شم به خیلی چیزا بستگی داره.این که بیمارستان خصوصی بری یا دولتی.دکترت زیرمیزی بخاد یا نه .

لاپارا و هیسترو و باهم تو بیمارستان عرفان اول تابستون ۹ تومن دادم.هیسترو خالی خیلی ارزونتره.نهایت سه تومن میشه فکرکنم تو بیمارستان خصوصی.دولتی ارزونتره

بار چندم نتیجه گرفتی کدوم مرکز رفتی

من صارم میرفتم واسه میکرو.بار دوم.

بار اول که منفی شدم دکترم دیگه انتقال نداد.گفت حتما یه مشکلی هست..عرفان لاپاراهیسترو شدم و دوباره صارم انتقال دادم.مثبت شد

واسه منم تو گزارش عکس رنگی نوشته بود همه چی اوکیه.ولی دکترم عکسو دید گفت چسبندگی داری! حتی تو سونو د ...

اخه ۲ بار منفی شدم

بعد دیروز رفتم دکتر گفتم هیسترو و خراش و هچینگ و اینام دارین

گفت تا حالا هیسترو نشدی گفتم نه،گفت برو پیش دکتر بی هوشی ببینتت بعد عید بیا هیسترو کنم

بیمارستان شریعتی رفتم اونجا نمیه دولتیه

پس خوبه برم

ممکنه تو عکس رنگی نشون نده ولی تو این دقیق تره درسته؟

فقط یادم رفت هزینشوبپرسم

اخه ۲ بار منفی شدم بعد دیروز رفتم دکتر گفتم هیسترو و خراش و هچینگ و اینام دارین گفت تا حالا هیسترو ...

اره .دکترت هم که گفته، برو.عوارض نداره هیسترو خالی.لاپاراسکوپی عوارض داره!

زنگ بزن از حسابداریش بپرس

من صارم میرفتم واسه میکرو.بار دوم. بار اول که منفی شدم دکترم دیگه انتقال نداد.گفت حتما یه مشکلی هست ...

چقدر هزینت شد تو صارم بدون دارو

از صارم راضی بودی

کلا مشکلت چی بود

راستی من ازمایش ایمنی انعقادی هم بدم یا نه؟

من اول رفتم صارم اونجا کلی ازمایش دادم که یهو دکتر گفت بایدiui شی ولی قبلش باید لاپارا بشی بعد من ترسیدم گفتم کیستم که کوچیکه چرا الکی میخوان عمل کنن اونم قبل تخمک کشی که ذخیرمم لب مرزه نصف میشه

بر همین دیگه ترسیدم و گفتم اینا دنبال پولن که دیگه نرفتم و رفتم آرش

اره .دکترت هم که گفته، برو.عوارض نداره هیسترو خالی.لاپاراسکوپی عوارض داره! زنگ بزن از حسابداریش بپر ...

من دوبار از اول تخمک کشی شدم اصلا فریز نمیکردن فوری انتقال میدادن

بعدم منفی هم میشد دنبال علت نبودن ،دوباره از اول همون کارو اکجام میدادن برات