2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045851 بازدید | 684485 پست
سلام گلم دختر منم کولیک داره شب روز برام نداشته یه دم گریه میکنه😒 اسم قطره اش چیه ؟؟؟یه قطره د ...

عشقم عکسشو برات فرستادم.ببین من دمرش میکنم رو دستم شیکمشو یکم پشتشو ماساژ میدم دیگه یواش یواش خودش پی پی میکنه بهتر میشه شمام اینو امتحان کن.به هیچ عنوان چیز باددار نخور چایی دارچین زنجبیل بخور بهتر جواب میده

سلام بچه ها یه سوال من ۲۸ روز بعد آمپول واریوپپتیل دومم ۲۶ بهمن باید پری میشدم میرفتم انتقال دوم هنوز نشدم اما امروزم ترشحات تخمک گذاری داشتم😐

کسی تجربه نداره نمیدونه پری کی میاد؟ 

انتقالم که کنسل شد با این وضهیت کرونا میگم بهتر ولی آخه همه سیستمم بهم ریخته🤪

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نفسی من از درد دارم میمیرم تمام مفاصلم،بندبندانگشتهای دستام.زانوهام.....دردمیکننداااااا تمام استخو ...

چرا عزیزم

حتما یه ازمایش خون بده چکاب کامل شی🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

[QUOTE=127449565]سلام عزیزم..قربونت خداروشکرپسرم خوبه..خودمم ک گفتم دیگه اوراقی شدم😁😂 خاکستری و مرجان خیلی نامردن

عزیزم کولیکش از کی شروع شد؟ و قطره اسمش کولیک خالیه؟🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
الان ۷سالشه.شکمشو هی ماساژ میدادیم.دکتر گفت خودمم غذای یبوست اور نخورم چون شیرش میدادم

عزیزم خدا حفظش کنه ممنون منم با روغن زیتون ماساژ میدم انشالله خوب شه زودتر🌷🌷

عزیرم.من مکملامو مبخورم وایقد داغونم اگه نخورم ک دبگه هیچی

نفسی حتما سیرابی و کله پاچه و ماهیچه با برنج بخور عالیه یهو بنیه ادم و میبره بالا🌷🌷🌷برای شیر هم عالیه هم زیاد میشه هم مقوی

مشكل آندومتريوز دارين ؟ چند بار تا حالا انتقال دادين ؟

بله لاپراشدم بعدش یه انتقال متفی دکترم دو تا واریوپپتیل داد که بعد پری دومین آمپول برم واسه انتقال که هنوز نشدم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕