2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045857 بازدید | 684486 پست
سلام عزیزم مبارکت باشه انشاالله بسلامتی این دورانو بگذرونی...قبل پانکچر یا انتقال چیز خاصی نخوردین؟؟ ...

ممنون جانم، نه عزیزم. تغذیه خاصی نداشتم، تقریبا از یک سال قبل فقط پیاده روی روزی یک ساعت را داشتم و این خییلی روی بهتر جواب دادنم به داروها به نظرم تاثیر داشت، ورزش عااالیه، و توماهی هم که میخواستم پانکچر بیشتر، بیشتر پروتئین خوردم وآب فراوون و پیاده روی آروم 

آخه مرکزم گفت سونو انجام بده تلفنی برام بخون دکتر زنان انجام بدن که تو کاغذ تایپ نمیکنن میگم برم ه ...

من ۱۵ مهر انتقال دادم. ۲۹ مهر بتای اول، ۱ آبان بتای دوم. ۱۱ آبان رفتم سونو که قلبش مشخص نبود. ۲۰ آبان رفتم سونو که صدای قلبش رو هم شنیدم. سونوهای اول هم همه واژینال بودن تا هفته ۱۰ تقریباً

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم دختر منم کولیک داره شب روز برام نداشته یه دم گریه میکنه😒 اسم قطره اش چیه ؟؟؟یه قطره د ...

عشقم عکسشو برات فرستادم.ببین من دمرش میکنم رو دستم شیکمشو یکم پشتشو ماساژ میدم دیگه یواش یواش خودش پی پی میکنه بهتر میشه شمام اینو امتحان کن.به هیچ عنوان چیز باددار نخور چایی دارچین زنجبیل بخور بهتر جواب میده

ممنون جانم، نه عزیزم. تغذیه خاصی نداشتم، تقریبا از یک سال قبل فقط پیاده روی روزی یک ساعت را داشتم و ...

من رژیم‌گرفتم نه سخته ولی شروع کردم‌به کم‌خوری با اپلیکیشنم روزی ۱۰ دقیقس ورزش می کنم‌چون باشگاها تعطیله تو انتقالم که مثبت بشه تاثیر داره؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من رژیم‌گرفتم نه سخته ولی شروع کردم‌به کم‌خوری با اپلیکیشنم روزی ۱۰ دقیقس ورزش می کنم‌چون باشگاها تع ...

آره، چرا تاثیر نداره، ورزش توی باردارشدن چه طبیعی و چه آی وی اف معجزه میکنه در این. حد اهمیت داره، کم کردن وزن هم که دیگه عااالیه، ان شاالله با همین پشتکار ادامه بده حتما نتیجه میگیری عزیزم

آره، چرا تاثیر نداره، ورزش توی باردارشدن چه طبیعی و چه آی وی اف معجزه میکنه در این. حد اهمیت داره، ک ...

اره شروع کردم ایشالا وزنمم بیاد پایین با دخترم ورزش می کنم تو خونه باید پیاده رویم تو خونه بکنم

ممنون جانم، نه عزیزم. تغذیه خاصی نداشتم، تقریبا از یک سال قبل فقط پیاده روی روزی یک ساعت را داشتم و ...

اهان منم الا تو خونه ورزش میکنم و ژل رویال میخورم و سیاهدونه عسل.دختر دارم میخام برم تعیین جنسیت.مشهد تعیین جنسیت۱۵تومنه کلا

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
اره شروع کردم ایشالا وزنمم بیاد پایین با دخترم ورزش می کنم تو خونه باید پیاده رویم تو خونه بکنم

منم همینطورم مجبورم با دختری تو خونه بپر بپر کنیم😅البته دختر من کوچیکه همش گریه میکنه دنبالم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
منم همینطورم مجبورم با دختری تو خونه بپر بپر کنیم😅البته دختر من کوچیکه همش گریه میکنه دنبالم

عزیزممم خدا حفظش کنه و ایشالله به زودی یه داداشی براش میاری که همبازیش شه

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عزیزم.باید دوران شیردهی هم مث حاملگی جدی بگیریم چون به همون اندازه کمبود انرژی میاریم ولی متاسفانه م ...

عزیرم.من مکملامو مبخورم وایقد داغونم اگه نخورم ک دبگه هیچی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

منم.اسم اینو شنیدم.میگن خیلی خوبه و تو ایران بسختی گیرمیاد و حدود 300تا400هس قیمتش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

خیلی گناه دارن هر روز میگه تقصیر توئه من تنهام واقعا خسته میشن از تنهایی ایشالا زودتر نی نی بیتریم براشون