2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
وااای خیلی سخته 😫تو هم سزبودی؟

اره منم سز بودم اپیدورال ولی فک کنم ماله سن کمم بوده مشکلی نداشتم ولی اکثرا که بی حسی از کمر هستن کمر درد و سر درد میشن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مدیر تاپیک اناجون با مورفو بین صفر و یک اول دخترشو با مبکرو باردار شد بعدهم پسرشو طبیعی

وااای یعنی امیدوار باشم....چند بار میکرو کردن

یه صلوات مهمونم کنین....امضای خدا پای همه ی ارزو هاتون❤
مرسی عزیزم خیلی دوست دارم لک‌ لانه گزینی ببینم  امیدوار میشم اگه ببینم😩😩

اصلا نگران نباش من هیچگونه لکی ندیدم و خدارو شکر مثبت شدم، بدن با بدن فرق میکنه جانم

مرسی عزیزم خیلی دوست دارم لک‌ لانه گزینی ببینم  امیدوار میشم اگه ببینم😩😩

انشالله هرچی که خیره 🙏🙏🙏❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
پسرمنم همینطور بود 

چیکار کردی خوب شد؟ 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنون جانم، خیلی از سوالاتمو با حوصله تو این مدت جواب دادین،خدا گل پسرتو حفظ کنه عزیزم

عزیزم کل هزینه شما چقدر شد؟ راستی خود دکتر رستمی سونو و انتقال جنین رو انجام میدن یا دستیارهاشون؟