2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
من کم کاری داشتم که با دارو کنترل کردم

من کم کاری دارم کنترل شده هم بود بعد زدن امپولا برای پانکچر کم کاریم بدتر شده یه قرصی که می خورم اثر نداره چند روز بعد عمل ورم داشتم الان که پریود شدم دوباره به شدت ورم کردم معلوم که از کم کاری هست نمی دونم دوباره میره پایین یا نه فروردین باید برم برای انتقال نیاد پایین انتقال عقب میوفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا خیلی ها با کلی مشکلی که خودشون و یا همسرشون داشتن باردار شدن  اونوقت من که شوهرم سالمه خ ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن خداروشکر بیبی چکتم که مثبت بوده منم 3 سال فقط از خدا همینو میپرسیدم که چرا بدون هیچ مشکلی حامله نمیشم حالا تو قسمتمون این بود با آی وی اف مثبت بشه

استراحت کن پروژستروناتم استفاده کن

کی میری واسه آزمایش؟

واسه من دیروزگفت یکشنبه دوباره آزمایشمو تکرار کنم بعد برم پیشش

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
من کم کاری دارم کنترل شده هم بود بعد زدن امپولا برای پانکچر کم کاریم بدتر شده یه قرصی که می خورم اثر ...

بهتره تحت نظر دکتر غدد باشی. من دو ماه بخاطر اینکه عدد tsh بالا بود شروع سیکل ivf رو با نظر دکتر زنانمعقب انداختم  

عزیزم خودتو ناراحت نکن خداروشکر بیبی چکتم که مثبت بوده منم 3 سال فقط از خدا همینو میپرسیدم که چرا بد ...

فردا روز ازمایشم هست

اخه خیلی کمرنگه روز 14

دیروز که اون لکه بینی و لخته نازک قهوه ای رو دیدم گفتم دیگه دفع شد

از همون لحظه دیگه علایمم رفت

تازه علایم پیدا کرده بودم

بهتره تحت نظر دکتر غدد باشی. من دو ماه بخاطر اینکه عدد tsh بالا بود شروع سیکل ivf رو با نظر دکتر زنا ...

قبلش نداشتین؟من 6 سال قرص میخورم و عادی بودم اما از عوارض داروها هست الان که جرات ندارم برم بیرون دکتر خوبم تو شهرمون نیست باید برم شهر دیگه 

یه لوله دارم عزیزم منتها انقدر باردار نمیشم شک دارم اصلا لوله ای در کار باشه 😚😚😚

ایشالا میشی به زودی

این روش ها ivf ایما واس همین مشکلات دیگه

خانم که من دیدم دوتا لوله نداشت...

شما که شرایطت نسبت به اون بهتره

من انشاالله ارديبهشت ميرم پيش دكترم كه سيكل انتقال رو شروع كنم  ولي اين بار يدونه انتقال ميدم& ...

بسلامتی عزیزمممم جنینای منم بلاستن یکی گری aیکی گرید ab

ایشالا هردومون اردیبهشت مامان میشیم منم حتما با جنین شناس و دکترم مشورت می کنم کلا دوقلو خیلی دوس ندارم خودم چون خیلیی سخته خیلییی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود