2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
مبارک باشه عزیزم انشالله سالم بغل بگیریش...میگم ببخشید یه سوال تو مراکز جنین دو روزه انتقال نمیدن ؟

امروز تو رویان برای من جنین دوروزه انتقال دادن البته اگه دو روز ۴۸ ساعت حساب کنید حتی کمتر از دو روز بود چون یک نیم شنبه پانکچر شدم و نه صبح امروز انتقال دادم که هرجوری حساب کنیم کمتر از ۴۸ ساعته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم واسه منم دو روزه بود که انتقال داد امروز

ممنونم که پاسخ دادین عزیزم  راحت شد آخه دوستمون گفت شاید کیفیت جنینات پایینه که گفتن دو روزه انتقال بده یه کم نگران شدم شما گرید جنینات چندتا بود مشکل از شماست یا همسرتون❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
امروز تو رویان برای من جنین دوروزه انتقال دادن البته اگه دو روز ۴۸ ساعت حساب کنید حتی کمتر از دو روز ...

به امید خدا که سالم بغل بگیریشون🙏🙏⚘⚘

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
اره واقعا یه تیغ دو لبه ست اگه مثبت بشم سال ۹۹ برام عالی شروع میشه و اگه منفی بشم وارد یه جهنم میشم

انشالله که هر چی خیره برامون پیش میاد و با خبرای خوب میایم 🙏🙏❤❤

ممنونم که پاسخ دادین عزیزم  راحت شد آخه دوستمون گفت شاید کیفیت جنینات پایینه که گفتن دو روزه ان ...

گرید رو نگفت بهم 

ولی گفتم جنین ها چطورن

گفت خوب بودن 

عزیزم نگران نباش 

اگه خدا بخواد جنین گرید ۳هم میگیره 

فقط کافیه خدا بخواد 

خدایا شکرت 
گرید رو نگفت بهم  ولی گفتم جنین ها چطورن گفت خوب بودن  عزیزم نگران نباش  اگه خدا ...

انشالله ..انشالله شما هم تو سال جدید خانوادتون چهار نفره سالم بشه به امید خدا🙏🙏❤❤

دوستان یه سوال تو تعطیلات عید کدوم آزمایشگاهها بازن؟  برای من تاریخ آزمایش بارداریو زدن ۲۸ اسفن ...

من رفتم بیمارستان کودکان برای سونو نوشته بود شبانه روزی و اورژانسی ازمایش تیتر بتا

باز ی تماس بگیر

تیکر تولد چهار سالگی پسرم