2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام جانم .من ای وی اف کردم باراول منفی شد .الان لازمه ازمایش کشت کروزوم رو بدم؟

کاریوتایپ منظورت عزیزم؟ 

خوب به نظرم بهتره بعد یه بار منفی همه چیز رو چک کنی..... 

واقعا این راه رو رفتن انرژی میبره پس هر چه کوتاه‌تر بکنیم بهتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کاریوتایپ منظورت عزیزم؟  خوب به نظرم بهتره بعد یه بار منفی همه چیز رو چک کنی.....  واقعا ...

انا جان کسی رو دیدین روز نه انتقال ازمایشش منفی باشه جنین سه روزه انتقال داده بعد روز موعد ازمایشش مثبت بشه؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم عزیز دلم، منم حسابی گرفتار گل پسری شدم از روزی که به دنیا اومده همش میگم چه جوری بعضی ماما ...

فدای خودت و دوماد کوچولوت.... 

دقیقا.... 

باورم نمیشه الان برام من بارداری مجدد شده باشه کابوس..... 

یه زمانی میگفتم 4 قلو هم بشه اوکیه اما قربون خدا برم که ظرفیمو میدونسته!!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدای خودت و دوماد کوچولوت....  دقیقا....  باورم نمیشه الان برام من بارداری مجدد شده باشه ...

انا جان کسی رو دیدین روز نه انتقال ازمایشش منفی باشه جنین سه روزه انتقال داده بعد روز موعد ازمایشش مثبت بشه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
انا جان کسی رو دیدین روز نه انتقال ازمایشش منفی باشه جنین سه روزه انتقال داده بعد روز موعد ازمایشش م ...

سلام عزیزم.... 

بیام بکشمت؟؟؟؟؟؟؟ 

دختر روز نه از دادی روت میشه از منم نظر میخوایی؟ 

عزیزم بودن کسایی که روز 12-13 حتی 14 منفی بودن بعد + شدن.... 

روز نه به ندرت آز + میشه مگر اینکه بتا تپل باشه.... 

ببین من روز 14 بتام 600 بود. روز 12 رو فرض کن 300 روز 10 میشه 150 روز 8 میشه 75....

حالا من بتام 600 بود خیلیا بتای روز 14هشون کمتر بوده.....

تازه این در صورتیه که هر 48 ساعت دو برابر بشه مال بعضیا سیرش هر 24 ساعت دو برابر شدنه یعنی اگه مال من هر 24 ساعت دو برابر میشد روز 8 بتام 9 هم نمیشد.... 

پس تا ماهیتابه مو دستم نگرفتم دیگه فکرای منفیو بذار کنار!!!!! 

انا جان کسی رو دیدین روز نه انتقال ازمایشش منفی باشه جنین سه روزه انتقال داده بعد روز موعد ازمایشش م ...

تازه من جنین کامپکت انتقال داده بودم نه سه روزه.... 

عزیزم اگه تهرانی کلینیک آندومتریوز ابن سینا یه ویزیت بشی بد نیست. لااقل بهت میگن شانست برای جواب گرف ...

پس شما عمل کردین بعد مثبت شد

آخه من ذخیره ام کمه۱.۲ بود قبلivf 

میگن عمل کنی ذخیره ات خیلب کم میشه

انددمتریوز شما شدید بود؟

اخه پس چراiu کردم مثبت شد و بتام بالا نرفت

ولیivf   منفی شد