2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عدد بتام خوبه؟ مرسی عزیزم یکم اروم شدم خیلی ترسیدم دکترمم جواب نمیده 

عدد بتات که خیلی خوبه منم امروز رفتم آزمایش دادم روز دهم یا یازدهم جنین ۵ روزه

من ۸۶ بودم.من موعدم دوشنبه بود ولی عجله کردم..الان استرس گرفتم که کمه

شما که عددت خوبه خیالت راحت عزیزم

ممنونم دعا کن الان که بارداری دعات چمستجاب میشه راستی بارم لک دیدی یا نه؟

حتما حتما بخدا یاد تک تکتون هستم مطمینم زودی منم شماخوشحال میکنید حالا دکترم ک جواب نمیده دلم واقعا درد میکنه هزارجور فکرو خیال میکنم خودم شنبه صبح برم تکرار کنم دکترا میگن الان یعنی فقط هورمونش تو بدنتونه معلوم نیست ساکی باشه یانه یا بتا بالابره یانه😫عجب روزگاری داریم ما😒 فعلا ندیدم هنوز

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
سلااااام خانما من جواب آزمایشمو گرفتم بتا ۲۴۷/۵ شده و دل درد دارم بیمارستانم زنگ میزنم جواب نمیده&nb ...

بسلامتی به به یه بتای تپل،انشالله بسلامتی ۸ماه دیگه بغلش کنی کیف شو ببری مامان فافا💃💖💕💞🙏💃💖💕💞

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام نه تا به حال نرفتم،اصلا درمان نکردم کلنیکش کجاست پیش کی باید برم،کدوم دکتر خوبه شما اول درم ...

عزیزم اگه تهرانی کلینیک آندومتریوز ابن سینا یه ویزیت بشی بد نیست. لااقل بهت میگن شانست برای جواب گرفتن چطوره. همه رو که عمل نمیکنن. شاید اصلا بری بگن نیاز به عمل نداری.... 

یا با دارو کنترل بشه.... 

من بعد دو تا میکرو منفی رفتم..... 

به من گفتن باید عمل کنم وگرنه شانس جواب گرفتنم نزدیک صفره.... 

شکر خدا بعد درمان با اولین میکرو + شدم.... 

بعدشم که دومیو طبیعی باردار شدم.... 

به نظر یه ویزیت بشی بد نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عدد بتات که خیلی خوبه منم امروز رفتم آزمایش دادم روز دهم یا یازدهم جنین ۵ روزه من ۸۶ بودم.من موعدم ...

نه خوبه زود دادی البته من موعد آزمایشم شنبه بود چون سرماخوردم گفت امروز برم جواب میده شمام فک کنم شنبه عددت خوب بشه البته من از اعداد بتا سردرنمیارم مبارک خودتم باشه 🤩 انشالله بتا بالامیره میریم صدای قلبم میشنویم🤩😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
مرسی از انرژی خوبت من دیشب لکه بینی قهوه ای داشتم خیلی ترسیدم، امپولمو دکتر گفته بود از پنج شنبه ...

عزیزم خیلی امون لک داشتیم... نگران نباش.... 

به فال نیک بگیر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بخدا از دیشب تو خواب همش به خدا میگفتم یا منو بکش یا بهم بچه بده بخدا خیلی خسته شدم نگران اینده و ...

عزیزم این فکرا رو نکن..... 

ضمنا یادت باشه زندگی که بخواد به این راحتی از هم بپاشه اعتباری به‌ نیست..... 

پس + فکر کن..... 

مرسی مامان ماهک مهربون خیلی بهم لطف داشتی تاحالا و خیلی راهنماییم کردی ممنونم ازت امیدوارم دل همه شا ...

عزیزم کاری نکردم ایشالا دل همه شاد بشه بسلامت نی نی بغل کنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام خانمهای عزیز. دو ماه پیش پانکچر شدم متاسفانه تخمک نداشتم. دیروز دکترم گفتن سیکل شانگهای رو شروع ...

عزیزم الان حضور ذهن ندارم اما فکر کنم چون قراره پشت سر هم تحریک تخمدان داشته بشی برا همین میخوان ببینن از نطر هورمونی مساعد این کار هستی یا نه....