2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
امروز۱۲ روزه

گريد جنين هات چي بود عزيزم ؟ هچينگ دلخواه خودت بود؟ چقد هزينه هچينگ هست ؟ انتقال چندمت بود

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فکر بد به دلت راه نده منم دیشب کلی گریه کردم ولی بعدش گفتم ولش کن هرچه باداباد. هچینگ یعنی غشای ر ...

بابت هچینگ کردن چقد پول گرفتن؟ 

ایا باعث ازبین رفتن جنین یا ضعیف شدنش نمیشه

دوستای گلم کمک من پس فردا باید پانکچر بشم دکترم گفته ب احتمال قوی هایپر میشم چیا بخورم ب جز تخم م ...

گوشت مرغ دوغ صبحانه زوري دوتا نيمرو بخور هايﺋري خيلي بده اميدوارم حالت خوب باشه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بچه ها بی بی چک من هاله انداخت دارم درست میبینم؟ اشکم بند نمیاد

وایییییی عززیییییززممممم چقد خوشحال شدم برات خیلی خیلییی مبارکت باشه دیدی بالاخره کلوچه هات اومدن تو دلت زودی برو امضاتو عوض کن از این به بعد مامان فافا باید صدات کنیم خیلی روحیمونو عوض کردی یه مدت بود خبر منفی شدن بچه ها کلن امیدمونو ازمون گرفته بود شورو ذوقو به گروه بر گردوندی ایشالله صدای تپش قلبش یا قلبشون بشه قشنگترین آهنگ زندگیت 🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻💓💓

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
منم ویتامین دی بدنم پایین نبود ولی دکتر گفت تا اخر بارداریت بخور

منم میگم که خوردنش ضرری نداره، مگر اینکه ویتامین دی بدنمون خییییییلی بالا باشه و با خوردن قرص، رسوب بده 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
دكترا كه اصلا دلشون نميسوزه به نظرم خودمون بايد توجه كنيم  خوبه از الان شروع كردي هروز ١٠٠٠بخو ...

كاش زودتر ازتون ميپرسيدم

آره همينكارو ميكنم بازم ممنون😘

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
٤خيلي پايينه عزيزم من ٢٩ بودم دكتر گفت بايد بخوري  كه من گفتم ٢٩كه خوبه گفت تو بارداري سريع مي ...

آره تو بارداري خيلي. زود مياد پايين مال منم عرض يك ماه از ٣٠ شد انقدر 

تازه خودم ميرم آز ميدم اصلا دكتر ننوشته برام

عزيزم هر جور خودتون صلاح میدونید، خوردن ویتامین دی وقتی تو رنج نرمال نیست، هیییییییچ ضرری نداره، حال ...

منم از هركي ميپرسم ميگن دوز ١٠٠٠ مخصوص بارداري امنه

منكه ميخورم هفته ديگه ام نوبت دكترمه بهش ميگم 

چرا اینقدر پایین من یک بار ۱۴ بود با ۵ تا قرص ۵۰ هزار هفته ای یکی رسید یه ۶۰ 

عرض يه ماه انقدر اومد پايين فكر كنم وروجكم همه ويتامين د رو خورده😂نوش جونش البته😬😉

دکترم گفت فردا برم 

عزيزم چندتا جنين برات تشکيل شد؟ لاپارا هم انجام دادي

چقدر خوشحال شدم امروز اینجا رو باز کردم دیدم یکی بی بی چک اش مثبت شده

من چند روز پیش رفتم هیسترو

بهم گفتند سپتوم کوتاه بوده که نمونه به ازمایشگاه پاتولوژی فرستاده شده

به نظرتون سپتوم باعث میشد انتقال هام منفی بشه

به انتظار نبودی، زِ انتظار چه دانی؟
عزیزم شما میدونید tsh نرمال باید چند باشه؟و اینکه ویتامین دی روی ذخیره تاثیر داره یا ن ؟

عزيزم تا 5 نرمال 

کمبود ویتامین دی روی ذخیره تأثیر نداره، ولی روی کیفیت اسپرم و کیفیت تخمک و انجام لقاح تأثیر داره 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏