2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
منم دارم میبینم مطمئن باش درسته چون روز ۱۲ نشون میده امروز برو ازمایش امروز صددرصد ازمایشت درست ن ...

امروز برم؟ وای مرسی بهار الهی توهم بیای و این عکس وبرام بفرستی 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علایمت چیاست مشکلت کلا چی بود

همسرم مشکل داشت منم اندو گرید ۲ و چسبندگی ضخامت رحمم خیلی بدریخت بود همرسم مورفو ۳ درصد حرکت صفر. 

اره کشاله رانم تا ۶ام۷ام انتقال خیلی درد میکرد با سینه هام من میرم ازمایش میدم میام

چند بار لک دیدی لکت چه رنگی بود میشه توضیح بدی از علایمتم بگو بهم از روز چندم علایمت شروع شد

از سه روز بعدش علائم داشتم لکم قهوه ایه هم خیلی گرمم بود هم خیلی کشاله رانم درد میکرد دوروز تا صبح نخوابیدم. بعدش دردام خوب شد الان هم لک دارم هم حس پریودی و دل دردکمر درد پریودی دارم

سلام به همگی من دیروز انتقال داشتم تو رویان. یه برگه دادن نوشته بود استراحت نسبی داشته باشین. اصلا نمیتونم دراز بکشم دیروز که روز اول بود دو سه ساعت روی هم رفته دراز کشیدم بقیه اش رو نشستم هر یه ساعت یه بارم بلند میشم یه دوری میزنم تو خونه . کلافه میشم بخوابم همش. هیچ علایمیم نداشتم از دیروز طبیعیه؟