2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها بی بی چک من هاله انداخت دارم درست میبینم؟ اشکم بند نمیاد

ای جاااانم مبارکه خانمی ایشالا بارداری خوبی داشته باشی ونی نی روسالم بغل بگیری

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
دکتر کبری حمدی ، کیفیت جنین ها رو نمی دونم  موقع انتقال می پرسم ، دی اف ای چیه ؟

دی اف ای شکست دی ان ای اسپرم رو نشون میده برای شما لازم نیست انجام بدید معمولابعداز دوبار میکرو منفی مینویسن من چون مال همسرم مشکل داشت ازشما پرسیدم ایشالا که بااولین انتقال مامان بشی گلی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

جوووووووون چقدر ذوق میکنم بی بی چکتو میبینم ....من هرروز برای تک تک اعضای این گروه دعا میکنم به اسم  برا شما هم دیروزم گفتم فافا مثبت بشه   

ای وای عزیزم چرا اینجوری شدی اره فقط اب گرم و اب میوه بخور والا من جنین سه روزه انتقال دادم بهم گفتن ...

منم دقیقا به خاطر هاش سی جی نمیتونم زودتر آز بدم، خیلی روزای سختی هست، شما هم 4 تا نصف داشتین؟ 

سلام بچه ها یه سوال شماها که آی وی اف کردین قبل ش لوله هاتون‌رو‌بستین؟ مشکل من از لوله هام‌هست و ...

عزیزم مگه لوله هات هیدورسالپنگ هستن؟ به نظر من اگر نیستن که زیر بار بستن لوله ها نرو.

وای عزیزم مبارک چقدر خوشحال شدم اخه مدتی اینجا هیچ کس مثبت نشده وقتی گفتی لک دیری من دلم برات روشن ب ...

قربونت برم ممنونم انشالله ج آز چیز دیگه نباشه یا خازج رحم یا.... توکل بخدا منم چون دیدم همه منفی بودم سریع خبر دادم جو و عوض کنیم😀انشالله قسمت خودت عزیزم 😍❤

جنین ۳ روزه بودن فریز بودن چون هایپرشده بودم دوماه بعد انتقال دادم هردو رو دکترم هچینگ کرد

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
هچینگ چیه؟ 

لایه ی روی جنین هارو با لیزر میشکافن تا بهتر لانه .زینی کنن معمولا برای خانمای بالای ۳۷ سال یا جنینای ضعیف اینکارو میکنن دکترم اصلا از ضخامت رحم و شکل لوله هام راضی نبود دستور هچینگ داد

قربونت برم ممنونم انشالله ج آز چیز دیگه نباشه یا خازج رحم یا.... توکل بخدا منم چون دیدم همه منفی بود ...

دور از جون خارج رحمی نیست. در چنین حالتی بی بی چک راحت رنگ نمیگیره مال شما ماشالله حسابی پررنگه

از کی لکه بینی داشتی و امروز روز چندمته مامان قشنگ؟

فداتشم قسمت خودت. دیروز دوسه بار دیدم امروز ی بار. امروز ۲۷ پریمه من معمولا ۲۸ روزم ۱۲ ام انتقالمه