2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
Morbarid  عزیزم موقع اذان ظهر به نیت مامان شدنت برات سوره مریم رو خوندم انشاالله خدا زود زود حا ...

گلم چقدر این کارت قشنگه.مرسی واقعا.منم چله یاسین و الرحمن دارم.و زیارت عاشورا و حدیث کسا.

انشاالله خدا به شما و همه بچه ها کمک کنه و حاجت دل هممونو بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا سیمایی چی شده الان این پیامت رو دیدیم       الهی خدا بهت صبر بده.وانشالله ب ...

ممنون گلم قسمت نبود توکل بخدا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم میتونم بپرسم چطوری اهدایی گرفتین؟ یعنی کدوم مرکز رفتین و چجوری دونر پیدا کردین؟  ذخیره ت ...

من نمیتونم خوب راهنماییت کنم چون خودم کلاه بزرگی سرم رفت از تو اینستا یکیو پیدا کردم که معرف بود

کلی پول گرفت اخرم گفت بیا تهران با ۳ بار اومدن کارت حل میشه نشون به اون نشون که ۱۲ بار رفتم تهران😐

روز ۱۱ تا ۱۲ آزمایش نشون میده من الان دوباره لکه بینی قهوه ای دیدم چه خوب که باغم دارین کدوم مرکز ...

خانمی یعنی جنین سه روزه زود تر از روز ده ازمایشم نشون نمیده؟من روز نه ازمایش دادم کلا نا امید شدم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

ماماناي خوشگل 

يه سوال

شما از اول بارداري ويتامين د٣ استفاده ميكردين يا دكترتون گفته از هفته ١٦ به بعد؟! 

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام دوباره الان لکه بینی قهوه ای داشتم بیشتر از دیروز چیکار کنم سری قبلم همینطوری شدم نمیدونم ...

بهاری چرا الان لک بینی داری؟ الان که روز ۵ انتقاله زود واسه پری درست میگم؟ تو بگو روز ۱۸ واست انتقال دادن الان تازه روز ۲۳ سیکلته واسه پری زوده هااا 

بهاری چرا الان لک بینی داری؟ الان که روز ۵ انتقاله زود واسه پری درست میگم؟ تو بگو روز ۱۸ واست انتقال ...

امروز روز ۶ انتقالمه

یعنی ۲۲ پریم

من دوره هام کوتاهه

از ۲۴ روز تا ۲۸ روزه هستش

معمولا یکی دو روز قبل پریم لکه بینی دارم

اخه از یه طرفم شنیدم کسی که پانکچر میشه ،چند روز زودتر پریود میشه

اون سری هم انتقال دادم همینطوری لکه بینیم شروع شد تا تبدیل به خون ریزی شد

نمیدونم علتش چیه

رحمم قبول نمیکنه یا چه مشکلی هست نمیدونم

مورد مشابه خودم اصلا ندیدم