2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست

دوستان کسی سردرمیاره برای سقطم ازمایش دادم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

سلام،من بيست ونه سالمه تو  بيست سالگي  كيست درموييد داشتم دكترم خوب نبود تخمدانم رو در حين عمل باز دراورد الان اون يكي تخمدانم كيست درموييد درورده وسايزش بزرگه گفتن بهم كه بايد عمل كني…از يائسه شدن خيلي ميترسم…جراح خوب نميشناسيد معرفي كنيد؟ميبخسيد مشكلم با تاپيك همخوني نداره چون تاپيكه فعالي بود گفتم مطرح كنم…

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا که همون دیشب همون یه بار بود آخه خیلی میترسم سری قبلم روز اول کم بود بعدش روزهای بعدی همش زیاد ...

بازم خدارو شکر، حتما استراحت کن عزیزم، ان شاالله که چیزی نبوده

بازم خدارو شکر، حتما استراحت کن عزیزم، ان شاالله که چیزی نبوده

بخدا فقط استراحتم

اصلا تکون نمیخورم جز بر دستشویی

خدا کنه فقط همون یه بار باشه

سری پیش که از لکه بینی شروع شد تبدیل شد به خون ریزی بر همین نگرانم

دیشب به خدا گفتم یا بهم بچه بده یا اگر نمیدی منم بکش

بخدا خیلی خسته شدم

بخدا فقط استراحتم اصلا تکون نمیخورم جز بر دستشویی خدا کنه فقط همون یه بار باشه سری پیش که از لکه ...

این چه حرفیه عزیزم، ان شاالله سلامت باشی و در کنار همسرت زندگی خوبی داشته باشی، ان شاالله بچه هم خدا میده، نگران نباش، توکل کن به خودش

سلام دخترا کسی بود تو بچه ها روز نه انتقال ازمایشش منفی بشه بعد موعد ازمایشش مثبت بشه؟لطفا راهنمایی کنید یا از کسی شنیدین همچین اتفاقی براش افتاده باش      

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

سلام خانمهای عزیز. دو ماه پیش پانکچر شدم متاسفانه تخمک نداشتم. دیروز دکترم گفتن سیکل شانگهای رو شروع میکنیم ولی قبلش گفتن ازمایش استرادیول انجام بدم و اگه عددش کمتر از 50 بود داروهارو استفاده کنم. میخواستم بدونم اطلاع دارین این آزمایش برای چی هست؟ 

سپاس

سلام دخترا کسی بود تو بچه ها روز نه انتقال ازمایشش منفی بشه بعد موعد ازمایشش مثبت بشه؟لطفا راهنمایی کنید یا از کسی شنیدین همچین اتفاقی براش افتاده باش     

سلام دخترا کسی بود تو بچه ها روز نه انتقال ازمایشش منفی بشه بعد موعد ازمایشش مثبت بشه؟لطفا راهنمایی ...

ای بابا چرا روز 9 آزمایش دادین؟ همش استرسه، صبر کن تا روز آزمایش ان شاالله با جواب مثبت میای و بهمون خب میدی

منم علاءم خاصی ندارم، استرس نداشته باش. همین استرس سمه،گرچه نمیشه نداشت ولی سعی کنیم کنترلش کنیم

خیلی دیر میگذره

اصلا کسل و خسته شدم

آخه من شاغلم

انقدر سرکار بودم که دیگه اصلا حوصله ام نمیگیره خونه بمونم

از هفته بعد دیگه میرم سرکار

ای بابا چرا روز 9 آزمایش دادین؟ همش استرسه، صبر کن تا روز آزمایش ان شاالله با جواب مثبت میای و بهمون ...

دیگه گفتن بی بی بذار منم گفتم بجای بی بی ازمایش بدم دقیق تره که منفی شد جنین سه روزه بود بنظرتون امکانش هست مثبت بشه بعد اخه میخواست بگیره همون روز نه هم بتای پایین رو نشون میداد دیگه

ای بابا چرا روز 9 آزمایش دادین؟ همش استرسه، صبر کن تا روز آزمایش ان شاالله با جواب مثبت میای و بهمون ...

دخترا کسیو دیدین روز نه منفی بشه بعدش بالا بره همچین چیزی ممکنه؟