2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از انرژی خوبت من دیشب لکه بینی قهوه ای داشتم خیلی ترسیدم، امپولمو دکتر گفته بود از پنج شنبه ...

چرا فیلم نمیبینی یا با دستات یه چیزی درست نمیکنی، اینجا همه دوستان دلسوز و مهربونن ، ولی هی که میای ممکنه استرس بگیری رو لکه بینیت تاثیر داشته باشه عزیزم ، خودتو مشغول کن، زنگ بزن این ور اونور سرگرم شی یا چه میدونم فیلم ترکی الکی پلکی ببین و بخند بشون   که دیگه رو خودت زوم نباشی ، نگرانتم عزیزم ، هر چند برا خودمم نگرانم   

چرا فیلم نمیبینی یا با دستات یه چیزی درست نمیکنی، اینجا همه دوستان دلسوز و مهربونن ، ولی هی که میای ...

چرا فیلم میبینم،گوشی بازی،کتاب میخونم

وای بازم فکرو خیال هست دیگه،موقع خواب و اینا

همش فکر میکنم

انقدر از سن کم رفتم سرکار انگاری تو خونه نمیتونم بمونم

عادت به خونه موندن ندارم

البته از هفته بعد میرم سرکار

کار با سیستمه،فقط مسیرم دوره

وگرنه از همون اول میرفتم و سرگرم میشدم

این دو سه روزم بگذره 

هفته بعد دیگه میرم سرکار

تو چیکار کردی

دوباره بی بی چک گذاشتی،ازمایشت چندمه

سلام به همگی

خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به برکت این ماه و این سوره قرآن هیچ زنی در حسرت مادر شدن نمونه. هرکس تمایل داره اسمشو بگه تا براش بخونم انشاالله خدا نظری کنه بهمون حاجت روا بشیم.

۱)  morbarid        

2)  عرفان جان

۳) bahari97

4) nasriiinnn

5) fafa28

۶) فهیمه جان

۷) اربعین

۸) shadennn

9) فرزانهههه

۱۰)  soooshiaaant

۱۱) الین ۶۲۶۲

۱۲)  merino

13) ** عروس_کوچولو **

۱۴) آریانا ۹۹

۱۵) کوثر ۶۶

۱۶) یاسمینعلی

۱۷) mahbobbanoo

18) آستارا ۷۲

۱۹) ۳۱۳

۲۰) خواهر  mahbobbanoo

21) تیاراتیام

۲۲) موناجونی

۲۳) آرزووووووووووو

۲۴) elit77

۲۵) لیانا۲۱

۲۶) چشمانم

۲۷) الهام ۶۱

۲۸) میشووووووود

۲۹) سیمایی

۳۰) سمانه

۳۱)  royayezengegi

۳۲) رها ۳۹۳۶

۳۳) ترلا

۳۴)  f6649

۳۵) ninitopol

۳۶) رعنا- رها

۳۷) افسوووووووون

۳۸) پریماه

۳۹)  arezo6807

40) leila193

Morbarid  عزیزم موقع اذان ظهر به نیت مامان شدنت برات سوره مریم رو خوندم انشاالله خدا زود زود حاجتت رو برآورده کنه عزیزم الهی به برکت این ماه و این سوره قرآن خدا نظری به افراد تو لیست بکنه و بهمون فرزندانی سالم بده و اونهایی هم که نی نی تو دلشونه به سلامتی زایمان کنند.

سلام به همگی خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به ...

عزیزم منم واست یس خوندم انشاالله خدا به هممون بچه سالمو صالح بده

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
چرا فیلم میبینم،گوشی بازی،کتاب میخونم وای بازم فکرو خیال هست دیگه،موقع خواب و اینا همش فکر میکنم ...

نه دیگه بیبی ندارم، فک کنم ۱۳ اسفنده چون انتقالم ۲۸ اسفند بود ، بنظرت چندم برن آزمایش ؟ والا منم شاغلم خفه شدم تو خونه، الان اومدم تو باغ با دخترم مشغول گلا شدم یکم استرسم کم شد

مامان ماهک رفتین پیش دکترتون چی گفتن ؟؟

نه متاسفانه بخاطر ویروس کر و نا مرکز تعطیله ولی بهم‌گفتن پریود دومی برم‌ ولی دکتر خودمو ندیدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من هنوزنمیدونم لاغرکنم بعدشروع پروسه چندماهی طول میکشه احتمالابعدازرمضون اینا

چطوری منم از دیروز رژیمم و شروع کردم‌تو خونم ورزش می کنم پریود دوم‌یا سوم‌میرم‌

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه دیگه بیبی ندارم، فک کنم ۱۳ اسفنده چون انتقالم ۲۸ اسفند بود ، بنظرت چندم برن آزمایش ؟ والا منم شاغ ...

روز ۱۱ تا ۱۲ آزمایش نشون میده

من الان دوباره لکه بینی قهوه ای دیدم

چه خوب که باغم دارین

کدوم مرکز رفتی

Morbarid  عزیزم موقع اذان ظهر به نیت مامان شدنت برات سوره مریم رو خوندم انشاالله خدا زود زود حا ...

مرسی عزیزم انشالله خدا جواب دل پاکت وبده زودمادرشی❤️

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍