2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
وای نفسی جون یعنی میشه ؟؟؟😔😔 شوهرم نمی دونه بی بی زدم میگه چرا هی امروز میگفتی ولش کن اصلا نشد که ...

افرین ب شوهرت حرف خوبی زده واقعا 

خیلی باحالی ک اسم دختر انتخاب کردی😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا چند روز خونریزی داشتی چیا خوردی خوب شدی ببخشید میپرسم هاا چون خودم خونریزی دارم کم کم احساس میکنم ...

من شنيدم شيره انگور خوبه ولي بازم مطمءن نيستم دوستان هم نظر بدن

عزيزان من تو هر ٤ بار انتقال منفي بعد چند روز دست ميزدم روي شكمم سرد ميشد ايندفعه هم همين طورم ميشه كسايي كه انتقال دادين بگين دماي بدنتون قبل و بعد انتقال چجوريه 

خيلي نگرانم

خيلي سخته تحملم كم شده ٧ امين روز انتقالمه

انروز ۱۱ بود ۱۴ و ۱۶ برام نوشته امیدوارم

والا به من گفتن اگه ۱۵ منفی بود تا ۱۸ داروهارو مصرف کن باز ، آزمایش بده ، جنینامم هم بلاست بودن هم پوسته غشایی رو برش داشتن

والا به من گفتن اگه ۱۵ منفی بود تا ۱۸ داروهارو مصرف کن باز ، آزمایش بده ، جنینامم هم بلاست بودن هم پ ...

من ۱ دونه جنین بلاست انتقال دادم ولی متاسفانه امروز بی بی منفی بود ولی باز امید دارم بچه هاا خیلی بهم روحیه دادن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من ۱ دونه جنین بلاست انتقال دادم ولی متاسفانه امروز بی بی منفی بود ولی باز امید دارم بچه هاا خیلی به ...

اره دیدم ، اتفاقا با این صحبتشون منم امیدوار شدم ، بخصوص که مشکل خاصی هم نداشتی ، منم یه دختر دارم ... رحمم یکم برگشتگی داره ، همش میگم کاش موقع انتقال سونو میگرد دکتر

وای نفسی جون یعنی میشه ؟؟؟😔😔 شوهرم نمی دونه بی بی زدم میگه چرا هی امروز میگفتی ولش کن اصلا نشد که ...

عزیزم از کجا مطمئنه اقدام طبیعی کنین دختره؟

اینهمه آدم طبیعی آوردن ، دختر و پسر.

ان شاالله که همین بار به مراد دلتون میرسین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام مامانا ، منم تازه انتقال دادم ، امروز روز پنجممه ، هیچ علائمی ندارم ، لک لانه گزینی چیزی هم ندی ...

تو روخدا بیخیال علائم بشین منم کل ۱۴ روز انتقال که هیچ تا الانم هیچ علایمی نداشتم به علائم نیس قبل بارداریم و بعدش هیچ فرقی نکردم فقط از وقتی فهمیدم مراقبم همین خودتو فقط اذیت میکنید .یادمه روز دوم انتقال فقط تب و لرز شدید کردم که تو نت زده بود یعنی بدن جنین رو پس زده که خداروشکر اینطور نشد و گرفت