2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
متاسفم عزیزم  منم این تجربه رو دارم و میدونم که خیلی دردناکه هفته چند رفتی برای سونوی قلب؟&nb ...

همسرم از نظر اسپرم خوبه رو ب بالاست یعنی تقریبا مشکلی نداره منم اندومتریوز همراه یه تخمدان هستم ۲۳سالمه گرید جنینام بی بود تخمک هام کیفیتشون خوب نبود بزرگترینش سایزش ۱۸بود هفته ۷قلب شنیده شده هفته ۹هم رفتم خوب بود هفته۱۲ دیگه نزد

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
طبیعی باردار شده بودی ؟ 

نه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا چند روز خونریزی داشتی چیا خوردی خوب شدی ببخشید میپرسم هاا چون خودم خونریزی دارم کم کم احساس میکنم ...

من خونریزیم یک هفته ده روز شد و همون اسپرینم و انوکسارو قطع کرد و بهم دوفاستون داد و پروژسترونم و اضافه کرد🌷🌷🌷استراحت کردم و کمکم تموم شد خونریزیم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
همسرم از نظر اسپرم خوبه رو ب بالاست یعنی تقریبا مشکلی نداره منم اندومتریوز همراه یه تخمدان هستم ۲۳سا ...

عزیزم انشاللله خدا خودش کمک کنه و به زودی خبر بارداریت و بدی🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه عزیزم خونسرد باش اولا لک که خوبه من کاملا خونریزی پریودی کردم تو ماه۲ تا۱هفته ولی خداروشکر همه چی ...

وای مرسی گلم.یه ذره خیالم راحت شد.

همیشه هم این موارد من میخوره به پنجشنبه جمعه که هیچ‌دکتریو پیدا نمیکنی🙈😅

بچها من شوهرم اسپرماش پارسال اول صفر بود 

بعد یک میلیون شد

دیروز رفتیم آزمایش دادیم

لطفا دعا کنید چیزی برای آی وی اف داشته باشه ممنونم ازتون🙂

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا
سلام عزیزم خدا رو شکر، خودت خوبی‌؟ حالت تهوعت در چه حاله؟  خوش میگذره ولی خیلی سخت 🤪🤪🤪🤪🤪

خداقوت گلم 😍

منم همونطورم متاسفانه

دیگه روم نمیشه به کسی هم بگم.هم چنان فقط نون و پنیر میخورم کل وعده هامو

عزیزم لطفا واسه ما هم دعا کن ببینیم این روزهای سخت شیرینو 😘 خیلی از این ویروسه میترسم 😥خدا رحم کنه بهممون 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
وای منم ۱۱ انتقالم زدم‌منفی شد هیچ هاله ای ننداخت

عزیرم به بی بی چک که اعتباری نیست..ان شاء الله که چند روز دیگه هم شما هم بقیه بچه ها ازمایشهای مثبتشو میزارن تاپیک 👼👼

سلام بچه ها منم با ivf باردار شدم الان سه ماهمه یه مدت نیومدم سر بزنم چون واقعا حالم بد هست ویار شدی ...

سلام عزیزم.منم مثل خودت بودم.اصلا هیچ قرص و دارویی روم جواب نمیداد.دیگه مجبور بودم با سرم و امپول ضدتهوع سرکنم یه مدت.اونم تاثیر انچنانی نداشت ولی باز از هیچی بهتر بود.منم فقط انوکسان و شیافمو استفاده میکردم و هنوزم فقط همینا رو میتونم مصرف کنم.یه قرص آهن میخورم خون بالا میارم گلاب به روت.چندنوع قرص آهن خریدم .اصلا نساخت به این معده لعنتی.مولتی هم نمیتونم بخورم.از بزاق نگو که از زندگی انداخته منو .هنوز که هنوزه دارم این بزاق تلخو...باید تحمل کنی.چاره ای نیست.من هرشب آرزوی مرگ میکردم دور از جون به خاطر حال خرابم!میگفتم زنده نمیمونم ولی موندم تا حالا 😁 میگذره..قوی باش😘

منو لیموشیرین و نخودچی شور و نون و پنیر یکم حالمو بهتر میکنه فقط!

بار اول مثبت شدم ببمارستان بهمن پیش دکتر قلمبر  دوتا جنین سه روزه داشتم فریز

به سلامتي دوستم ان شاءالله که صحيح و سالم بغلشون بگيري عزيزم.

گريد جنيناتون چند بود؟

هر دوتاش براتون گرفت؟

فقط دوتا تخمک داشتيد يا اينکه زياد بود دوتاش جنين شد براتون؟

خدایا شکرت
عزیزم از کجا مطمئنه اقدام طبیعی کنین دختره؟ اینهمه آدم طبیعی آوردن ، دختر و پسر. ان شاالله که همین ...

نه یعنی گفت دیگه به جنسیتش توجه نمی کنیم فقط بچه سالم‌میاریم‌

مرسی عزیزم‌ایشالاااا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود