2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
چون از پزشک قانونی مجوز دادن بهم گفتن فقط بیمارستان میرزاکوچک و بیمارستان اکبرابادی  با مجوز اج ...

یعنی کورتاژ کردن   ولی بازم بقایا داشت؟

۴ روز؟ از اول کورتاژ نکردن؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها منم با ivf باردار شدم الان سه ماهمه یه مدت نیومدم سر بزنم چون واقعا حالم بد هست ویار شدی ...

استرادیول ک قبل از ۳ ماهگی قطع میشه.

هپارینم تبدیل و آنوکسا میشه. بقیه رو نمیدونم.

خوب دکترتون چی میگه؟

دمیترون نمیخورین برای تهوع؟

اینجا خیلیا اینجوری بودن ، ولی شده قرص خوردن ، سرم زدن و داروهاشون رو طبق دستور دکتر کم و زیاد کردن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
استرادیول ک قبل از ۳ ماهگی قطع میشه. هپارینم تبدیل و آنوکسا میشه. بقیه رو نمیدونم. خوب دکترتون چی ...

نرفتم پیشش شمبه میرم قرص ضد تهوع اثری نداره یبوست هم میاره خیلی بده هیچ کدوم قطع نکرد البته که منم نخوردم 😐

بچه ها من زیر دلم درد میکنه ی دردی دارم انگاز از ی رحمم به اونیکی خط میکشن ی درد تیر ماننده خطیه تاحالا اینجوری نبودم ولی دلمم درد میکنه هنوز به پریم خیلی مونده ولی انگار میخوام پریشم...☹

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
بچه ها من زیر دلم درد میکنه ی دردی دارم انگاز از ی رحمم به اونیکی خط میکشن ی درد تیر ماننده خطیه تاح ...

نی نی شیطون شده منم تخمدان سمت چپم تیر میکشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها من ۶ هفته و سه‌روزمه.روزی سه تا استرادیول میخوردم.سه تا دوفاستون.سه تا فرتیژست.یه دونه انکسا و یه آسپیرین.

امروز صبح توی ترشحاتم یه کوچولو خون دیدم.رفتم دکتر سونو شدم گفت همه چی خوبه.

بعد شیاف و دوفاستونامو قطع کرد و گفت تا یه هفته دوتا پروژسترون بزن.اناکسا و آ اس آمو هم قطع کرد.

حالا من امشب خودمو که خشک کردم یه کوچولو ترشحم قهوه ای رنگه.بجز دوتا آمپولم که ظهر زدم همین الان یه شیاف هم گذاشتم از ترس.

بنظرتون مشکلی داره؟طوری نشه یوقت😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭

@زینبی_بابا    

بچه ها توروخدا یه شیاف بیشتر از دستور دکترت مصرف کنی مشکلی پیش میاد؟ میمیرم که من تا شنبه😭😢

نه عزیزم خونسرد باش اولا لک که خوبه من کاملا خونریزی پریودی کردم تو ماه۲ تا۱هفته ولی خداروشکر همه چیز خوب بود

منم هر وقت اینجوری میشد ۱شیاف اضافه تر میزاشتم هیچی نمیشه عزیزم🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه عزیزم خونسرد باش اولا لک که خوبه من کاملا خونریزی پریودی کردم تو ماه۲ تا۱هفته ولی خداروشکر همه چی ...

تا چند روز خونریزی داشتی چیا خوردی خوب شدی ببخشید میپرسم هاا چون خودم خونریزی دارم کم کم احساس میکنم پریود شدم ☹

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤