2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نی نی شیطون شده منم تخمدان سمت چپم تیر میکشه  

منم سمت چپم تیرمیکشید..اخه میگن پسر سمت چپه😉

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
۵ پری شدم ماهه پیش

سلام مامانا ، منم تازه انتقال دادم ، امروز روز پنجممه ، هیچ علائمی ندارم ، لک لانه گزینی چیزی هم ندیدم ، نه تکرر ادراری نه حساس شدن سینه هیچی ... شما که تازه انتقال دادین آیا همچین علائمی داشتین ؟ یا کلا تغییری در احوالتون حس میکنین؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سمت چپم تیرمیکشید..اخه میگن پسر سمت چپه😉

وای نفسی جون یعنی میشه ؟؟؟😔😔

شوهرم نمی دونه بی بی زدم میگه چرا هی امروز میگفتی ولش کن اصلا نشد که نشد چیزی شده گفتم نه 

بعد گفت اگرم نشد بی خیال ما که جنین داریم نخواستیمم اقدام طبیعیمونو می کنیم یدونه دختر دیگه میاریم اخه من اسم دختر پیدا کردم 😁😁

با اینکه نی نی پسر گذاشتم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام مامانا ، منم تازه انتقال دادم ، امروز روز پنجممه ، هیچ علائمی ندارم ، لک لانه گزینی چیزی هم ندی ...

من کلا سر بارداریام ل لانه گزینی نداشتم فقط از من به تو نصیت بی بی نزن

ببخشید میپرسم بیماری دارید که نباید دختر دار بشید یا همینجوری پسر دوست دارید

خخ نه بابا دختر دارم  و همیشه میگم ادم باید دختر دتشته باشه چون کلا دوتا می خوام گفتیم یه پسرم داشته باشیم

من روز ۶ انتقال هستم.۹ روز دیگه وقت آزمایشم هستش.هیچ حسی ندارم.اصلا احساس خاصی نمیکنم.فقط گاهی درد د ...

دقیقا منم روز پنجم فقط کمی درد دارم دیگه هیچی چقد استرس اوره   

من کلا سر بارداریام ل لانه گزینی نداشتم فقط از من به تو نصیت بی بی نزن

نا روز چندم نزنم؟ روز ۱۲ میخوام بزنم جرات آزمایش ندارم والا ، منم بارداری اولم تازه عروس بودم اصلا نمیدونم خونریزی داشتم نداشتم حافظم پاک شده 

یعنی کورتاژ کردن   ولی بازم بقایا داشت؟ ۴ روز؟ از اول کورتاژ نکردن؟

سه شنبه بستری شدم تا جمعه مرخص شدم 

سه شنبه و چهارشنبه هیچ کاری نکردن 

پنجشنبه غروب داروی زیر زبونی و واژینال دادن

نزدیک صبح جنین بدون هیچ مشکلی سقط شد جفت هم همینطور فقط دو یا سه سانت از جفت موند 

که همون باعث شد بتام پایین نیاد و هر روز بالاتر هم بره 

دو ماه بعد از اون کورتاژ شدم بتام منفی شد .