2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
مرسی عزیز دلم چشم اتفاقا شیشه اونت گرفتم ولی متاسفانه عادت کرده، فعلا سینه خودمو میگیره ولی هر وقت ...

اره عزییزم نمیشه که بچه رو گرسنه نگه داری..خداروشکر سینه میگیره..پس اول سینه رو بذار دهنش بمکه بعد دیدی سیر نشد شیشه بهش بده..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
کسی و دیدی ۱۱ انتقالش منفی ولی ازش مثبت باشه؟

عزیزم.من.حتی 14 انتقال هم دیدم منفی و ازمایش مثبت شده و برعکس بی بی مثبت و ازمایش منفی...واس همینه ک.میگن بی بی نزنید روحیه ادمو خراب میکنه..

دیگه بی بی نزن گلم صبرکن تا ازمایشت..ازخدامیخام سوپرایز بشی🙏🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات عزیزم😘😘😘😘 منم خیلی به یادتم و اینکه بگم چی شد، انتقال نی نی هات هم مبارک، ان شاء الله که ما ...

اووووه منم همینجور گفتن تا شکم کار نکنه ترخیص نمیکنم منم ک.معده خالی بود کلی لاکسی ژل دادن ب خوردم...منم اسهال شدم وحششتناک😅😅😅

دلارام.ازمایش نداده؟

قرمزشم؟؟😶

عزیزم من روز ۱۶ انتقال که باید آزمایش دومم رو میدادم خونریزی کردم، خون تازه و قرمز، مقدارشم کم نبود. با ناامیدی آزمایش دادم و بتام بیشتر از ۲ برابر بالا رفته بود...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم.من.حتی 14 انتقال هم دیدم منفی و ازمایش مثبت شده و برعکس بی بی مثبت و ازمایش منفی...واس همینه ک ...

خدا کنههه بخصوص برای ماهک ناراحتم بچم همش منتظره 

ندارم دیگه بی بی و نمیزارممم تا از بدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نمیتونم اصلایخ کردم ادم اینقده نفهم اخه؟؟شایدمن عیدخودم برگردش خانوم یه جامفت گیراورده بیادزیارت وخو ...

سلام مهربون چ خبر؟خوبی؟شیافتو سه تا کردی بهترشدی؟ 

منم امروز مادرشوهرم روانمو بهم ریخت قاطی کردم هرچی از دهنم درومد باخودم میگفتم شانس ماست بخرا هرچی نفهمه گیر مامیاد منم داغ بودم ی ذره صلوات فرستادم اروم شدم توهم بفرست 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
اره خیلی نی نی تم پسره ۱۲ انتقالت بود؟

اره روز12بود