2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046035 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یکی از خانومای همین گروه که پسر داشت روز 15 بتاش 50 شده بود، پسر خیلی دیر ابراز وجود میکنه، ام ...

جدی میگی خدا کنهه

بخدا نذر کردم ۱۰هزار صلوات و نمک بدم امامزاده صالح

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

گل بانوها من با یه شدتی از درد پری خواب بیدار شدم ها که نگو و داره به خون روان تبدیل میشه بالاخره بعد از تقریبا ۱۰ روز لکه بینی ، جالب اینجاست دیشب دومای بدنم انقدر بالا رفته بود از گرما نمیتونستم بخوابم مخصوصا پاهام الان دوباره سرد شد ، یعنی بعد از سقط ببین چه اتفاقای عجیب غریبی واسم افتاده ها، گل بانوها من فکر میکنم انگار اصلا همون یه لوله رو هم ندارما 😛😛😛😛هیچ خبری از بارداری طبیعی نخواهد بود 🥰🥰🥰🥰

نه یدونه جنین پسر بلاست 

عزیزدلم یعنی تعیین جنسیت هم کرده بودی پس 😘😘😘الان تازه متوجه شدم ، آره بچه ها درست میگن پسر دیرتر نشون میده داروهاتو ادامه بده گلم ، اگر بی بی نشون میداد زودتر خوشحال میشدی ❤️❤️❤️❤️

ول کن حالا تو این وسط حرص نخور فعلا تا بعد 

نمیتونم اصلایخ کردم ادم اینقده نفهم اخه؟؟شایدمن عیدخودم برگردش خانوم یه جامفت گیراورده بیادزیارت وخوردن وخوابیدن.

توام زیادجدی نگیربی بی چک رومن زنگ زدم مرکزگفتن نشون نمیده.حتی گفتم بیام ازمایش بدم راحت شم گفتن تاقبل14روز نمیشه😑😑

نمیتونم اصلایخ کردم ادم اینقده نفهم اخه؟؟شایدمن عیدخودم برگردش خانوم یه جامفت گیراورده بیادزیارت وخو ...

وای چقدر پرون 

ااا گفت زود بوده خدا کنه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نمیتونم اصلایخ کردم ادم اینقده نفهم اخه؟؟شایدمن عیدخودم برگردش خانوم یه جامفت گیراورده بیادزیارت وخو ...

منم از مادرشوهرم متنفرم امیدوارم بدترینا به سرش بیاد خداروشکر دوتا آینه دق هرروز جلوشن و داره میبینه انقدر ذات پلیدی داره فقط ازش دوری میکنم ، به چیزی بگم دلم نمیخواد تو اینجا حرفای منفی بزنم ولی از خدا خواستم به بدترین شکل بدبختیشو نشونم بده 🥺🥺🥺🥺