2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
وای چقدر پرون  ااا گفت زود بوده خدا کنه

اره گفت زوده گفتم اخه دارم میمرم ازسرما گفت کاری نمیتونیم بکنیم اره صبرکن.

خیلی پررررو یه چی میگم یه چی میشنویا من برم تبریز اصلاخونشون نمیمونم میرم هتل.🙄🙄🙄

نمیتونم اصلایخ کردم ادم اینقده نفهم اخه؟؟شایدمن عیدخودم برگردش خانوم یه جامفت گیراورده بیادزیارت وخو ...

عاشقتم😘😘😘یعنی تو این هاگیروواگیر زنگ هم زدی و پرسیدی 😊😊😊😊خیلی خوبی تو دختر 😊😊😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از مادرشوهرم متنفرم امیدوارم بدترینا به سرش بیاد خداروشکر دوتا آینه دق هرروز جلوشن و داره میبینه ...

وای نگو نگو چرابعضیاشون ادنجورین خیلی بد؟مگه خدانیست؟؟

خداخودش عوضشوسرخودشون دربیاره الهی بحق حضرت زهرا روز خوش نبینن اینطورمیکنند.😭😭😭منوبااین اوضاع کلی حرص دادن شکمم تیرمیکشه .حالاخوبه نگفتم بهشون وگرنه میخواستن فضولی کنن

عاشقتم😘😘😘یعنی تو این هاگیروواگیر زنگ هم زدی و پرسیدی 😊😊😊😊خیلی خوبی تو دختر 😊😊😊😊

اره بیشتربرای مامان ماهک زنگ زدم چون من خودم دیروز این روز بد روگذروندم.قربونت برم عزیزدلی خوبی ازخودته شرمندم نکن😊😊😍😍😍

وای نگو نگو چرابعضیاشون ادنجورین خیلی بد؟مگه خدانیست؟؟ خداخودش عوضشوسرخودشون دربیاره الهی بحق حضرت ...

چون حسودن ،حالا ولشون دختر حرص نخور ، اونا درست بشو نیستن که ، آرامشتو حفظ کن عزیزم

چون حسودن ،حالا ولشون دختر حرص نخور ، اونا درست بشو نیستن که ، آرامشتو حفظ کن عزیزم

باورکن خیلی تحملشون میکنم ولی دیگه گاهی نمیشه صبرایوب ندارم که.بیچاره همسرم سراون غرزدم.بگه نیاد من خودم میرم مسافرت.ای حال میده کرونابگیرن🤣🤣🤣

باورکن خیلی تحملشون میکنم ولی دیگه گاهی نمیشه صبرایوب ندارم که.بیچاره همسرم سراون غرزدم.بگه نیاد من ...

کسایی که مهربونن بیشتر ناراحت میشن و دلشون میشکنه عزیزم 😘😘😘😘کاملا درکت میکنم ، انقدر صبح تو فیلمایی که از قم گرفتن ماشینای حفاظتی دیدم ترسیدم ، خدا نکنه عزیزم اینا اگر کرونا هم بگیرن میگن تو باید پرستاریشونو کنی 🤗🤗🤗🤗🤗

کسایی که مهربونن بیشتر ناراحت میشن و دلشون میشکنه عزیزم 😘😘😘😘کاملا درکت میکنم ، انقدر صبح تو فیلم ...

وای نه شوخی کردم حتی من برای دشمنم هم ارزوی مریضی ندارم.

ولی کاش ادم بشن همین وبس نشستم گریه میکنم یه حرفی شنیدم ازمادرشوهرراجبم میگم بشکنه دستی که نمک نداره

عزیزم بشین یه سوره ای چیزی بخون دلتواروم کن خیلیامیگن گریه نکن ولی من میگم دلت گرفت یکم سبک کن خودتو ...

یه چیزی بگم 

من ۶ روز پیش بود یه خانمس تلفنی فال میگیره خلاصه گفت وای بچه میبینم و دختر داری یا پسر گفتم دختر گفت پسرتم میاد و بعد گفت وای الان بارداری نیستی گفتم نمی دونم خلاصه امیدوار تر شدم ولی امروز خرد تو پرم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود