2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینقدر به رنگش فکر نکن استرس به خودت راه نده. خدا بزرگه. خودت رو اروم کن . صبر کن. تست زدی؟

نه بابا ازاول گفته بودم من تست نمیزنم ازبس منفی دیدم.

ارومم عزیزم نگران من نباشیدفداتون .دیگه هرچی خدابخوادفقط میخوام زود مشخص شه تابتونم برم برای سرماخوردگی کوفتیم دارو امپول بگیرم

اخه حتی هاله هم ننداخت هیچییی😭😭😭

عزیزم خیلی ها روز ۱۵ که جواب مثبت میگیرن بزور یه هاله میبینن بعدم اینکه جنین پسر بتا رو خیلی کم بالا میبره 

اصن بهش فکر نکن انگار که اصن بی بی نذاشتی

وای خدا ایوللل این پستتودیدم ناخوداگاه خندیدم .توهنوزمعلوم نیست ناامیدشدی بعدبه من میگی نشو؟😅😅😅 ...

خخخخ اخه خیلی بده منی که بچه دارم اینطوری میشم دلم کباب میشه براتون الهی زودی نی نی خدا بزار تو بغلتون 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم خیلی ها روز ۱۵ که جواب مثبت میگیرن بزور یه هاله میبینن بعدم اینکه جنین پسر بتا رو خیلی کم بالا ...

دیگه ندارم بی بی 

واژنمم انقدر تیر میکشه به نافم که نگو

خخخخ اخه خیلی بده منی که بچه دارم اینطوری میشم دلم کباب میشه براتون الهی زودی نی نی خدا بزار تو بغلت ...

قربونت برم توبه من فکرنکن بفکرکوچولوی خودت باش فیلم هندی شدگریم گرفت😢

خدای ماهم بزرگه هرموقع وقتش برسه میده

بچه ها جون یه سوالی

من دیروز دندون درد گرفتم مجبور شدم عکس بگیرم بعدم بیحس کنه و پر کنه. شنبه انتقال دارم به نظرتون مشکلی پیش میاد؟ دکتر دندون پزشک گفتن چون انتقال ندادی مشکلی نیست اما کارم که تموم شد منشی اش گفت به نظرم به دکترت بگو بعد تزریق لیدوکایین ممکنه انتقال جنین ندن. شما اطلاعاتی دارید در این مورد؟

بچه ها جون یه سوالی من دیروز دندون درد گرفتم مجبور شدم عکس بگیرم بعدم بیحس کنه و پر کنه. شنبه انتقا ...

والا دکتر نصر که میگفت هیچ ایرادی نداره،من قبل انتقال دندون پر کردم عصب کشی هم کرده بودم نگران نباش عزیزم

قربونت برم توبه من فکرنکن بفکرکوچولوی خودت باش فیلم هندی شدگریم گرفت😢 خدای ماهم بزرگه هرموقع وقتش ...

عزیزمممم 😂😂😂نمی دونیم بخندیم یا گریه کنیم 

گل بانوها من با یه شدتی از درد پری خواب بیدار شدم ها که نگو و داره به خون روان تبدیل میشه بالاخره بعد از تقریبا ۱۰ روز لکه بینی ، جالب اینجاست دیشب دومای بدنم انقدر بالا رفته بود از گرما نمیتونستم بخوابم مخصوصا پاهام الان دوباره سرد شد ، یعنی بعد از سقط ببین چه اتفاقای عجیب غریبی واسم افتاده ها، گل بانوها من فکر میکنم انگار اصلا همون یه لوله رو هم ندارما 😛😛😛😛هیچ خبری از بارداری طبیعی نخواهد بود 🥰🥰🥰🥰