2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
حالا دیشب که رفتم درمونگاه پرستاره به شوهرم یاد داد حالا قراره امروز شوهرم تزریق کنه البته خدا به خی ...

نه مادرم خونه میزنه پرستاربود.من پروژسترون صبحاگفتن8-10 وانوکسارو5عصرمیزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه مادرم خونه میزنه پرستاربود.من پروژسترون صبحاگفتن8-10 وانوکسارو5عصرمیزنم

خیلی هم خوب عزیزم، پرژسترون از کی برات شروع کردن؟ من امروز اولیش زدم، ان شالله گفتن چهارشنبه برم برای انتقال

@shadennn     من کلا عجولم سر ماهکم به دکتر گفتم ۳۷ بدنیا بیاد بسه دیگه گفت بزار تپلتر ب ...

آخی عزیزم

انشاالله که خیره😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خیلی هم خوب عزیزم، پرژسترون از کی برات شروع کردن؟ من امروز اولیش زدم، ان شالله گفتن چهارشنبه برم برا ...

اهان من ازهمون روزپانکچردادن دوتایکجابعدشم الان یک روز درمیان میزنم بعدانتقالمم عوضش شیافم دادن برام

مرسي از دعاي قشنگي كه در حقم كردي خدا از زبونت بشنوه، شما الان چيكارا ميكني؟ نيني تُپُلي راستش زود ن ...

فداتشم عزیزم کاملا درکت میکنم ، من بعد از انتقالم که تیر ماه منفی شد ،همسرم نزاشت ادامه بدم چون من بدجوری غرق شده بودم همش دنبال علت بودم میگفتم چرا منفی شدم چرا بار اول بدون داروی خاصی مثبت شدم ولی بعدش نه ، کلی چرا چرا 

همسرمم میگه باید بیخیال باشم منم دیگه دنبال علت نمیخوام بگردم به این نتیجه رسیدم هرچی بیشتر میگردم مشکلات بیشتر میشه 

ولی بیخبری خوشخبریه😉😉

جنین هم دیگه ندارم نمیدونم بازم برم رویان یا برم دکتر طرازی یا اصلا کجا پیش کی ؟ 

ولی بعداز عید انشاءلله شروع میکنیم توکل بر خدا 

محیا جونم مطمئنم خدا واسه هممون بهتریناشو گذاشته کنار

خداجونم شکرت       
اهان من ازهمون روزپانکچردادن دوتایکجابعدشم الان یک روز درمیان میزنم بعدانتقالمم عوضش شیافم دادن برام

یه چیز جالب، امروز که پرستار میخواست تزریق گفتش دوتا پرژسترون را با دوتا سرنگ برات تزریق میکنم که آبسه نکنه، عااالی بود، درد که نداشت حتی جاشم درد نمیکنه، دیگه ان شاالله از این به بعد این شکلی میزنم،گفتم شاید به درد دوستان بخوره، راستی من آسپرین هم دارم شما چطور؟ آسپرین و إنوکسا کارشون یکی هست؟ 

اهان.شماهازیرشکمتون دردنمیگیره؟؟پس من یه مرگم شده😔

نميدونم عزيزم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
یه چیز جالب، امروز که پرستار میخواست تزریق گفتش دوتا پرژسترون را با دوتا سرنگ برات تزریق میکنم که آب ...

اره یکی هست ولی اسپرین خفیفه دیگه.من فقط امپولش میزنم.من هرجورمیزنم بازجاش دردمیکنه حوله گرم میزارم

اهان.شماهازیرشکمتون دردنمیگیره؟؟پس من یه مرگم شده😔

دختر تو چرا از همه درباره علایم سوال میپرسی؟تو رو خدا اینقد به علایم فکر نکن.اینقد هم منفی نباش.هر چی فکر کنی همون برات اتفاق میفته پس فقط فکر مثبت کن.والا منم زیر دلم درد میگیره یا بعضی اوقات تیر میکشه اما هیچ وقت نه خودم رو مقایسه کردم با کسی نه فکر منفی کردم.تازه من روبار درد زیر دل شدید داشتم.قرار نیست دو نفر دقیقا مثل هم باشن.یکی ممکنه بی علامت باردار باشه یکی هم ممکنه با علامت باردار باشه.بر عکسشون هم ممکنه.پس اینقد دربارش فکر نکن.فقط به نی نی خوشگلت فکر کن و تصور کن الان داره جاشو تو دلت سفت میکنه.فقط به مثبت شدن فکر کن.بنظر من استراحت مطلق هم نباش چون استراحت مطلق هم زیاد خوب نیست.حداقل یکم تحرک داشته باش.ان شاالله هممون مثبتیم😍🤗🤗 من که دلم روشنه.دیگه نبینم نا امیدی یا داری درباره علایم از بقیه سوال میپرسی.وگرنه سر و کارت با 🍳🍳🍳🍳🍳🍳 ماهیتابه آنا جونه ها😉😉😉😉

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
يني من تا ده روز اينطورم ؟ باور نميکنم هرگز مثه قبل بشم ديشب تا الان دارم توي تب ميسوزه شکمم سفت شده ...

دقيقا منم باور نميكردم مثل قبل بشم عين خودت من  سرپانكچر ٧ كيلو رفت رو وزنم يهو شكمم چنان بادي كرد ،يهو بعد ده روز كم كم وزنم اومد پايين و حالم بهتر شد